EVO ZAŠTO SU SE RAZVELI JAHOVIĆEVA I SANDAL: Mustafa ostavio Eminu zbog druge?!
Foto: Dragan Kadić

OTKRIVAMO

EVO ZAŠTO SU SE RAZVELI JAHOVIĆEVA I SANDAL: Mustafa ostavio Eminu zbog druge?!

Stars -

Turski superstar je postao veoma blizak s javnosti nepoznatom ženom i bilo je pitanje trenutka kada će se zvanično razići s popularnom pevačicom

Emina Jahović i Mustafa Sandal prošle nedelje su potvrdili da se razvode posle deset godina braka, a razlog za to je, kako Kurir saznaje, druga žena!

Pevačica i njen bivši muž objavili su na društvenim mrežama otvoreno pismo, ali detalje nisu precizirali. Prema našim saznanjima, turski pevač je insistirao na razlazu! Njih dvoje su pokušavali da sačuvaju zajednicu, najviše zbog dece, ali u tome nisu uspeli. Kako smo saznali od njihovih bliskih prijatelja, Sandal je u poslednje vreme postao blizak s javnosti nepoznatom ženom i bilo je pitanje trenutka kada će se njih dvoje razvesti.

Napustio kuću

Posle dugog razgovora, rešili su da se rastanu - Mustafa je na kraju odlučio da napusti njihovu porodičnu kuću, u kojoj će Emina ostati da živi s decom. Ovim povodom kontaktirali smo s Eminom, ali ona na pitanje o razvodu nije želela da odgovori.

Desislava
Desislavafoto: Privatna Arhiva

Iako su ih turski mediji poslednjih godinu dana razvodili, zvanično saopštenje o tome usledilo je tek na Dan zaljubljenih. Tada je pevačica na Instagramu napisala da je došao kraj njene ljubavi s Mustafom.

- Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, s godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina - napisala je pevačica.

I ON SE OGLASIO

S druge strane, Mustafa je za turske medije izjavio:

- Između Emine i mene je ljubav prošla, nestala. Ostalo je poštovanje i to što smo roditelji našim sinovima.

Bugarka odlepila

ZALJUBILA SAM SE NA PRVI POGLED!

Pre nekoliko godina Mustafu su povezivali s bugarskom pevačicom Desislavom.

- Zaljubila sam se u Mustafu na prvi pogled. Uzbuđena sam što na sceni pevamo jedno pored drugog. Njegova harizma i talenat su neverovatni. Znam da je oženjen, ali predlažem njegovoj supruzi da se ne ljuti mnogo - izjavila je Desislava, a Emina se pravdala:

- Vest o navodnoj preljubi je objavio najveći turski tabloid poznat po širenju laži. Ona je poznata po skandalima, pa me ne iznenađuje njena izjava.

OVO DELE POSLE RAZVODA

- luksuznu vilu od 16.000.000 evra s bazenom, golf-terenom, teretanom, šest spavaćih soba, tri dečje, dve gostinske...

- muzički studio od 4.000.000 evra

- jahtu od 2.000.000 evra

- vozni park od 150.000 evra

- privatni mlaznjak

LJILJANA STANIŠIĆ - Foto: Dragan Kadić; Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) A KAKO ĆU JA BEZ TEBE: Emina Jahović se razvodi od Mustafe, evo šta mu je poručila pesmom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track