Maja Nikolić: Snimiću duet s Bijonse!
Foto: Dragana Udovičić, AP

Pred nastup na Beoviziji tvrdi

Maja Nikolić: Snimiću duet s Bijonse!

Stars -

Pevačica kaže da je zbog nje u Beograd doputovao producent svetske muzičke zvezde i ponudio joj saradnju, koju je ona, naravno, oduševljeno prihvatila

Maja Nikolić je ubeđena da će večeras trijumfovati s pesmom „Zemlja čuda“ na Beoviziji. Ali ne samo to - pevačica tvrdi da je specijalno zbog nje u Beograd došao producent pop zvezde Bijonse, s kojom ona planira da snimi duet!

- Iznenadila sam se kad je nedavno sa mnom kontaktirao čovek koji radi s Bijonse. On je specijalno zbog mene i Beovizije došao u Srbiju. Rekao mi je da mu se izuzetno dopada pesma na engleskom, kao i to kako sam je otpevala i dočarala. Bio je nekoliko puta na našoj probi, oduševio se kako izgleda koreografija koju smo danonoćno spremali. Naravno da sam ga pitala za Bijonse, jer s njom sarađuje, a ona je planetarna zvezda. Rekao mi je da nas dve imamo sličnu harizmu i energiju. Ako se poklopi pesma, nas dve možemo jednog dana i duet da uradimo pošto mu se izuzetno dopada kako pevam na engleskom. Zasad želi da snimim ceo album u fazonu kakva je i moja pesma za Evroviziju, a ja svakako za nedelju dana izbacujem novi CD - kaže Maja za Kurir.

foto: Dragan Kadić

Ona se osvrnula i na to što su glavni favoriti za pobedu na Beoviziji u kladionicama Sanja Ilić i Balkanika s pesmom „Nova deca“.

- Razumem da se čovek bori za svoje mesto na tom takmičenju, ali ta priča sa kladionicama i kvotama je totalno izmišljena. Moja pesma je vrhunska, ali publika i žiri odlučuju ko ide u Portugal. Slušam kako pričaju o nekim kvotama koje i ne postoje. Po tome, ja sam na sedmom mestu. To samo može da znači da se mene plaše, pa plasiraju takve informacije. Sigurna sam da imam fenomenalnu stvar koja se već zavrtela i koju je publika odmah prihvatila, što mi je izuzetno drago. Večeras ću publiku odvesti u pravu „Zemlju čuda“ - samouvereno poručuje pevačica.

ONI SU MAJINA NAJVEĆA KONKURENCIJA

Dušan Svilar

PUBLIKA ĆE PRIHVATITI MOJU LJUBAV

Vrlo sam uzbuđen! Očekujem da ću imati dovoljno inspiracije da pesmu dočaram onako kako treba. Poslednjih dana se trudim da budem rasterećen, pa se opuštam uz ambijentalnu muziku, knjigu i šetnju s dragim ljudima. Verujem u sebe i u svoj tim i nadam se da će publika prepoznati našu ljubav koju im kroz muziku dajemo.

foto: Zorana Jevtić

Sanja Ilić

IMAMO PRAVU PRIČU ZA EVROSONG

Imamo veoma dobru, modernu pesmu „Nova deca“ s primesama srpskog i balkanskog melosa, koja sadrži sve što treba da predstavlja našu zemlju. Ceo svet je upućen u tu priču o mališanima koji se sada rađaju pametniji, lepši, bolji i s njima gradimo novi i bolji svet. Mislim da je to prava priča koja nije kafanska, jer je Evrovizija ipak nešto drugo.

Danijel Pavlović

MOJA RUŽA ĆE PROCVETATI U PORTUGALU

Na Evroviziji nema pravila, ali se negde oseća da prava emocija i iskrenost uvek nađu put do publike. Ako naša „Ruža sudbine“ procveta u Lisabonu, ne sumnjam da ćemo doživeti veliki uspeh. Obožavam festivalski duh, a Beovizija je ipak naš najvažniji festival. Radujem se!

LJ. STANIŠIĆ - Foto: Kurir; AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BABA, ZA KOGA GLASAŠ? Zna se za koga! Do pobede!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track