POZNATI ITALIJANSKI DIZAJNER ODUŠEVLJEN JK: Karleuša mu zahvalila na svoj način!
Foto: Damir Dervišagić

IMNONOVALO JOJ

POZNATI ITALIJANSKI DIZAJNER ODUŠEVLJEN JK: Karleuša mu zahvalila na svoj način!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša omiljena je ne samo kod domaće već i kod inostrane publike.

Da je uspela da nametne svoj stil i svetski poznatim zvezdama, govori i činjenica da je njeno ime izgovoreno nekoliko stotina puta u svim medijima u Americi nakon što je utvrđeno da je Kim Kardašijan prati na Instagramu i kopira neke njene modne kombinacije.

Italijanski dizajner Renato Balestra, koji je nedavno posetio Beograd, takođe nije ostao imun na izgled Jelene Karleuše, za koju je između ostalog izjavio da mu liči na pravu rok zvezdu. S obzirom na to da je Balestra i te kako poznat i priznat u svetu, njegovo mišljenje imponovalo je pop divi.

foto: Profimedia

"Balestra je legendarni italijanski dizajner visoke mode! U rangu sa imenima poput Armanija i Paka Rabana. Polaskana sam što neko s takvim imenom, iskustvom i osećajem za lepo ima tako divne reči za mene. Hvala mu", rekla je JK i istakla da je mnogi svetski dizajneri i te kako prate i cene njen rad kada je moda u pitanju i način na koji ona to nosi.

"Imam divnu saradnju sa mnogim svetski poznatim dizajnerima kojima se sviđaju moja estetika i osećaj za modu. Osim muzike, bavljenje modom je sigurno nešto čime ću se ozbiljnije baviti. Mada će biti teško izabrati između muzike, mode i politike. Možda sve?", rekla nam je zagonetno Jelena.

Renato Balestra posetio je Beograd kako bi održao modnu reviju, a najviše pažnje mu je privukla Jelena Karleuša, čiji stil ga je oduševio.

"Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njen stajling odaje utisak žene koja ima jak karakter. Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma zgodne i lepe žene, s odličnim osećajem za modu", ocenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije "Zvezde Granda".

??‍♀️

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JK SE DO SAD HVALILA GOLOM GUZOM: A sad se Karleuša skinula u mini bikini i zatresla grudima! PREZNOJIĆETE SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track