LUNA OPLELA PO CIMERKI: Milica je vračara proklela je Slobu i mene!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

LUNA OPLELA PO CIMERKI: Milica je vračara proklela je Slobu i mene!

Stars -

Ubeđena sam da je Milica veštica! Ona je vračara, gata meni i Slobi. Mene i njega stalno nešto boli, ne možemo da spavamo, rekal je Luna

Luna Đogani optužila je cimerku iz „Zadruge“ Milicu Dugalić da je gatara i da se zbog njenih vradžbina loše osećaju ona i njen dečko Sloba Radanović!

Blogerka i pevačica imale su žestoku raspravu, a Milica je Luni zamerila što joj nije dala da priđe kupatilu i šporetu. Iako je u početku pevačica podržavala njenu vezu s oženjenim Slobom, kasnije se okrenula protiv nje. Đoganijeva je zbog toga iznela teške optužbe na račun Dugalićke.

- Ubeđena sam da je Milica veštica! Ona je vračara, gata meni i Slobi. Mene i njega stalno nešto boli, ne možemo da spavamo. Loše nam je. Molim vas, dovedite nam sveštenika u vilu. Kada izađem odavde, prvo idem u crkvu - rekla je Luna, a Sloba se nadovezao:

- Ona je mene proklela pre nekoliko dana u prodavnici!

foto: Printscreen

Milica je bila u čudu:

- Proklela? Smrzla sam se u prodavnici, molila sam te da se pomeriš. Stao si ispred mene, imaš ramena od tri metra, a nisi bio na redu. Nemaš trunke poštovanja.

Lepi Mića je podržao Đoganijevu:

- Ja mesecima pričam da je Milica vračara, a niko mi ne veruje!

Šokirala cimere

PRETILI SU MI DA ĆE ME SILOVATI!

Luna je šokirala javnost rečenicom koju je izgovorila nakon što je Marko Miljković isprovocirao njenog dečka.

- Ja jedan poziv da obavim, ćao, mrtav je, ubiće ga neko! - rekla je Luna, a kasnije je pokušala da se opravda:

- To sam rekla u afektu, izvinjavam se Marku. Ovde ljudi svakodnevno jedni drugima prete. Meni su pretili da će me silovati i ubiti, da će me iseći na komade. Maca mi je rekla, kada je bila Markova i Divnina svadba, da će mi taj neki njen drug sve to uraditi. Nema veze, to je prošlo.

Kurir / J. S.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track