LEPA LUKIĆ PROMAŠILA TERMIN: Došla na snimanje emisije uživo u 3 ujutro!
Foto: Damir Dervišagić

MALO SE USPAVALA

LEPA LUKIĆ PROMAŠILA TERMIN: Došla na snimanje emisije uživo u 3 ujutro!

Stars -

Legenda narodne muzike Lepa Lukić pozvana je na gostovanje u emisiju "Grand magazin" koja se emituje svakog radnog dana uživo od 12.00 do 15.40, a pevačica se na Košutnjaku pojavila usred noći.

Naime, Lepa je u ranim jutarnjim časovima pozvala taksi-vozilo i uputila se ka "Grandu", a tek kada joj je čuvar rekao da je snimanje emisije samo u toku dana, Lepa je shvatila da je omašila termin.

"Program se emituje uživo, a Lepi nije prvi put da gostuje u ovoj emisiji. Ona je došla usred noći, gde je zatekla samo jednog čuvara. Kada ju je čuvar pitao zbog čega je došla, Lepa je rekla da mora snimati emisiju, a on joj je odgovorio da nema nikoga", kaže naš izvor i dodaje da se Lepa potpuno zbunila.

"Nije joj bilo jasno zbog čega nema nikoga, a onda se vratila nazad u taksi. Tek tada je shvatila da je zapravo tri ujutro, a da se emisija emituje preko dana", kaže izvor.

foto: Dragana Udovičić

Lepa Lukić je potvrdila informacije i objasnila da nije shvatila da je noć zbog toga što je grad dobro osvetljen.

"Snimala sam emisiju u Zemunu koja takođe ide uživo i završila sam u deset uveče. Došla sam kući mrtva umorna, prispavalo mi se, a kada je bilo tri ujutro, pomislila sam da kasnim i brže-bolje pozvala taksi. Nisam shvatila da je noć jer su mi roletne bile spuštene u celom stanu", rekla je Lepa, a na pitanje kako nije videla da je napolju mrak kada je izašla, ona poručuje:

foto: Printscreen/Happy

"Sve je bilo lepo osvetljeno. Primetila sam da mi je čudno, da je nekako mračno, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je toliko kasno. Još ja razmišljam, što me vozač pita šta snimam u to doba. Odletela sam kao muva bez glave. Bilo mi je sumnjivo što nema nikoga, a onda sam sebe nazvala ludom nastom. U povratku sam se ismejala samo tako, ali dobro. Veliki sam profesionalac, pa se stvorim odmah gde treba. Hvala bogu, pa danas dolazi vozač po mene, više ne zovem taksi", rekla nam je s osmehom Lepa, koja će ovu anegdotu sigurno prepričavati sa brojnim prijateljima i kolegama.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SARO JO NIKAD PROVOKATIVNIJA LUMPOVALA DO ZORE: Pojavila se u klubu u brushalteru, jedva je obuzdala grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track