ZAVEJANA ESTRADA: Sneg u proleće iznenadio poznate
Foto: Damir Dervišagić

PRODUŽENA ZIMA

ZAVEJANA ESTRADA: Sneg u proleće iznenadio poznate

Stars -

Zabelelo Kaća Živković, Topalko, Saša Kapor i Saša Joksimović posmrzavali se dok su strugačima i golim rukama čistili svoje automobile

Sneg koji je u prestonici počeo da pada u četvrtak sve je iznenadio, pa tako i estradnjake koji su ga nespremno dočekali!

foto: Damir Dervišagić

Paparaco Kurira zatekao se na snimanju emisije Lee Kiš, koja je potrajala do duboko u noć. Kada su se reflektori pogasili, napolju je već bilo zavejano, pa su se pevači namučili da očiste svoje automobile. Katarina Živković jedina je bila spremna za vremenske neprilike. Čim je ugledala snegom prekrivena kola, zgrabila je opremu za čišćenje leda i bacila se na posao. Kad je završila, desio joj se peh. Vraćajući strugač za led u automobil, Kaća se malo više savila, pa se njena zadnjica ukazala pred objektivom našeg fotografa.

Milan Topalović Topalko takođe je bio pripremljen. On je požurio da očisti svoj automobil pre nego što je njegova supruga Vesna izašla iz studija kako ne bi čekala ispred studija i smrzavala se. On je u pomoć priskočio Saši Kaporu, pa su zajedničkim snagama brže završili posao.

Najviše se namučio Saša Joksimović. Glumac nije imao opremu za skidanje snega, pa je morao rukama da obriše kola.

foto: Damir Dervišagić

Vredan

DŽENAN DOHVATIO LOPATUŽ

I Dženan Lončarević bio je vredan zbog snega koji je napadao u prvim prolećnim danima. On je došao u studio gde radi na novim pesmama, ali umesto da uđe u gluvu sobu i zapeva, dohvatio se lopate i čistio dvorište. Kad su njegovi saradnici stigli, put do ulaza u studio bio im je skroz očišćen.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track