OTKRIVENA TAJNA UČESNICE PAROVA: Ivonina mama je gatara!
Foto: Printscreen

HIT

OTKRIVENA TAJNA UČESNICE PAROVA: Ivonina mama je gatara!

Stars -

Još jedna tajna učesnice „Parova“ Ivone Paunović otkrivena je sinoć. Njena majka Vera Paunović gleda u karte i tako zarađuje za život.

Brojne priče u vezi sa ovom ukućankom šokirale su njene cimere iz vile u Zemunu. Nakon promene prezimena jer je bila žrtrva vršnjačkog nasilja i toga da je svedočila svirepom ubistvu, sada je otkriveno i zanimanje njene majke. Naime, u program se uključila Ivonina drugarica iz osnovne škole i odala ovu tajnu.

- Ivonina mama je gledala u karte i tako pomagala ljudima. I meni je dosta pomogla. Ja nisam dolazila kod njih da mi proriče, već je Vera dolazila kod mene u kuću. Nije mi preterano pogodila, ali mi je ulivala neku pozitivnu energiju i mnogo se bolje osećam od tada. Žena je divna i dobra, ima toplinu u sebi - rekla je njena drugarica.

Ivona se iznenadila ovim uključenjem i demantovala da poznaje devojku, ali je potvrdila da je njena mama gatara.

- Tačno je da moja mama gleda u karte. Dok su moji roditelji živeli u Beogradu, ona je otvarala karte ljudima. Ali nije išla po kućama, nego su dolazili kod nas. Ne znam ko je ova devojka koja se javila, ali mama nije išla po kućama. Ona je u Beogradu gledala u karte do pre pet godina, dok se moji nisu preselili u Francusku - rekla je Ivona.

Produkcija je pokušala da stupi u kontakt s Verom, ali se ona nije javljala na francuski broj.

Brojni ukućani ovim su bili šokirani, naročito jer je sve vezano za Paunovićevu pod velom tajne.

Kurir / J. S.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track