MILJANINI RODITELJI SPREMAJU IZNENAĐENJE: Grade kuću za ćerku i bebu!
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

HIT PRIČA

MILJANINI RODITELJI SPREMAJU IZNENAĐENJE: Grade kuću za ćerku i bebu!

Stars -

Dvorište nam je puno majstora, ozidali smo jednu sobu, hodnik i kupatilo. To je rezervisano za našeg prvog unuka, kaže majka rijaliti zvezde Marija Kulić

Kad napusti „Zadrugu“, Miljana Kulić useliće se u novu kuću, koju za nju i njenu bebu zidaju njeni roditelji!

Marija i Siniša Kulić su još krajem prošle godine počeli da renoviraju staru porodičnu kuću. Na ovaj korak najviše ih je podstaklo to što će za nekoliko meseci dobiti novog člana porodice, pa će im biti potrebno više prostora. S obzirom na to da je Miljana odlučila da sama gaji dete, bez pomoći Ivana Marinkovića, s kojim je zatrudnela u „Parovima“, njeni roditelji učiniće sve da joj život bude lakši.

Miljanina mama pohvalila nam se da su u renoviranju svi podjednako učestvovali, uključujući i rijaliti zvezdu.

- Pred početak zime smo ozidali jednu sobu, hodnik i novo kupatilo, pa smo morali da napravimo pauzu zbog hladnih dana. Sad smo konačno nastavili radove, dvorište nam je puno majstora i građevinskog materijala, nadam se da ćemo brzo sve završiti. Dozidaćemo još tri spavaće sobe. Naravno, jedna soba rezervisana je za Miljanu i njenog sina, našeg prvog unuka! Kuća je građena 1959. godine, a mi smo pre nekoliko godina dozidali dnevni boravak od 43 kvadrata. Sada smo odlučili da i ostatak kuće renoviramo, krajnje je vreme bilo za to - rekla nam je Marija.

Kulićka je dodala i da ih je to dosta koštalo, ali da su zajedničkim snagama finansirali radove.

- Moj suprug Siniša radi, odvajali smo novac za ovu namenu i uspeli smo da skupimo koliko treba. Miljana je takođe dala deo para. Ipak će sve ovo ostati njoj i njenom detetu, zato je i insistirala da učestvuje u tome. Nećemo mi ništa u grob poneti. Kada izađe iz rijalitija, sačekaće je bukvalno nova kuća. Ostaće samo da izabere sobu i nameštaj za bebu i sebe - kaže Marija.

Zbog obaveza oko renoviranja kuće ona nema dovoljno vremena da prati dešavanja u „Zadruzi“.

- Miljana je super. Prezadovoljna sam kako se pokazala u rijalitiju, samo neka tako nastavi. Uopšte me ne zanima šta će ko da kaže - poručila je Kulićeva.

foto: Zorana Jevtić

Pametnica

MOJA ĆERKA IMA IQ 148!

Rijaliti zvezda je u „Zadruzi“ rekla da ima natprosečni IQ.

- Tačno je da je Miljana ima visok koeficijent inteligencije. To znaju svi njeni profesori iz škole i doktori kod kojih je išla. Inteligencija joj je 148, imam potvrdu za to, samo što sada ne mogu da tražim jer mi je kuća u haosu zbog majstora - tvrdi Miljanina majka.

Kurir / I. ERCEGOVČEVIĆ - J. STUPARUŠIĆ

Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track