(VIDEO) MAJKA TRUDNE MILJANE PROGOVORILA I POKUŠAJU SAMOUBISTVA: Zbog ovoga je moja ćerka želela da oduzme sebi život! ŠOK!
Foto: Printskrin

ISKRENO

(VIDEO) MAJKA TRUDNE MILJANE PROGOVORILA I POKUŠAJU SAMOUBISTVA: Zbog ovoga je moja ćerka želela da oduzme sebi život! ŠOK!

Stars -

Marija Kulić otkrila šta misli o postupku svoje ćerke o kome bruji Srbija!

Nakon što je Miljana Kulić, trudna učesnica rijalitija, pokušala da popije sredstvo za čišćenje, što su mnogi okarakterisali kao pokušaj samoubistva, njena majka Marija tvrdi da je ona tim postupkom samo želela da skrene pažnju na sebe, pošto je ljubomorna na Slobu i Lunu!

"Mi se kao porodica uopšte nismo potresli zbog Miljaninog navodnog pokušaja trovanja. Jasno je da je ona zbog sukoba sa Slobom pokušala da igra još jednu rijaliti igru i da manipuliše. Luna i Sloba su u centru pažnje, a njoj to ne odgovara. Nije Miljana neurotična, pa da naudi sebi, nego samo taktizira", rekla je Marija, koja zamera ćerki što ne bira sredstvo da bi se našla u kadru.

"Zadovoljna sam Miljaninim ponašanjem, ali mislim da se previše svađa i spremna je da uradi sve kako bi rijaliti bio gledaniji. Za razliku od nje, smatram da Miljanu treba da boli uvo za gledanost i da treba pre svega da brine o svojoj trudnoći. Ipak, drago mi je što ona nije kao polovina takmičara, koji u rijalitiju samo statiraju", rekla je Miljanina majka, koja se osvrnula i na sukob ćerke sa Mikijem Đuričićem nakon kojeg je on bio udaljen iz rijalitija.

"On je čovek koji ne prihvata zamerke i odmah plane, nakon čega pokaže svoju agresivnost. Ovo mu je sedmi put da se ponaša neuračunljivo i mislim da bi trebalo da podigne svoj nivo tolerancije, ako već toliko želi da bude po rijaliti programima", rekla je Marija i tvrdi da je Jovana Tomić Matora Miljanin najveći neprijatelj.

foto: Printskrin

"Matora ne može da podnese Miljanu, jer moja ćerka ima puno fanova. Vrlo dobro zna da je Miljana interesantna narodu i to je ubija. Još kada su bile u "Parovima", Matora je u njoj videla konkurenciju i znam da mojoj ćerki želi loše", uverava Kulićeva.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja