OTKRILA TAJNU: Evo kako Verica Rakočević održava brak sa 35 godina mlađim suprugom!
Foto: Damir Dervišagić

u osmoj deceniji

OTKRILA TAJNU: Evo kako Verica Rakočević održava brak sa 35 godina mlađim suprugom!

Stars -

kreatorka Verica Rakočević, koja je poznata kao neko ko ruši stereotipe i uživa u životu ne mareći za tuđi sud, otkrila je tajnu kako je opstao njen brak sa znatno mlađim partnerom.

Naime, kreatorka je okružena decom, sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, u jednom beogradskom restoranu nedavno proslavila poslednju godinu sedme decenije.

"Kada punite 70 godina, onda većina misli da je ludost da se bilo čemu radujete. Međutim, godinama čovek dobija na kvalitetu, a meni je broj 70 lepši od ostalih brojeva jer živim samo današnji trenutak. Juče je prošlo, sutra tek dolazi", kaže Verica Rakočević.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Na pitanje da li su za njen često hvaljen izgled zaslužni mladi muž i uspešna deca, kreatorka kaže da joj oni donose svakodnevnu radost, a zatim dodala da sa suprugom i opstaje jer je on zapravo mlad telom a itinski mudar.

"Za moj izgled u trećem dobu zaslužna je energija koja me možda, kao raritet, odvede u četvrto doba. Deca su zaslužna za radost koju mi daruju ljubavlju, mladi muž je zaslužan zato što ima vekovno iskustvo. Mlad je telom, a mudar i iskusan u biti".

Verica ističe da materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod nje.

"Najveći i najlepši poklon mi je ljubav od dece, muža, sestre, braće i prijatelja. Materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod mene. Sve što sam želela, sama sam kupila".

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni su dokaz da ljubav uvek pobeđuje: Poznati parovi koji su srušili sve stereotipe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track