(FOTO) JEDNA JE BRENA: Pevačica ovim potezom pokazala da je oličenje seksepila!
Foto: Printscreen

POKIDALA

(FOTO) JEDNA JE BRENA: Pevačica ovim potezom pokazala da je oličenje seksepila!

Stars -

Sofija je u karijeri Lepe Brene oduvek važila za bitnu regionalnu tačku kada je reč o turneji. Budući da je u istoriju ovog grada ušla kao neko ko je helikopterom doleteo na koncert na stadionu Vasil Levski i tri sata pevao pred oko 100.000 Bugara.

I ovoga puta poseta je bila velika, a zajedno da Brenom, fanovi su u glas pevali stare i nove pesme. Ipak, ono što je obula pred gostovanje u tamošnjoj emisiji- izazvalo je pravi haos.

Brena je učestvovala u jednoj od emisija sa sinom Stefanom, a njene čizme su privukle pažnju mnogih. Svi su bili šokirani, ali krajnje pozitivno- modelom koji je ponela za tu priliku. Njene noge su i dalje bile u prvom planu, a još jednom je pokazala šta znači biti oličenje seksepila i u šestoj deceniji.

Slavi show ??❤️??Sofija @stefanzivojinovic

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

I sam koncert je bio kako opisuju "pravi haos" jer su reakcije sjajne- kako publike, tako i same pevačice.

"Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi DJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan odnos uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličasnstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi. Osećam se kao nova, kao srećna žena. Prvi put se predstavio i Stefan i primljen je sa velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji", rekla je Brena.

foto: Privatna arhiva

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NAPRAVILA JE SPEKTAKL U SOFIJI: U prepunoj areni LEPA BRENA zapalila je BUGARE, a evo kako je bilo uzavrlo iza kulisa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track