SOFIJA RAJOVIĆ O VEŠTAČKOJ OPLODNJI I BANKAMA SPERME: Jedini minus je što nemate priliku da vidite donora
Foto: Damir Dervišagić

ŽAL ZA MAJČINSTVOM

SOFIJA RAJOVIĆ O VEŠTAČKOJ OPLODNJI I BANKAMA SPERME: Jedini minus je što nemate priliku da vidite donora

Stars -

Atraktivna Sofija Rajović i dalje smatra da bi joj bilo mnogo bolje da je mlada postala majka. Glumica misli da je mnogo lakše roditi u dvadesetim, ako ne deluje tako, jer u tom životnom periodu mnogi ne dostignu određenu finansijsku stabilnost za zasnivanje porodice.

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Sa druge strane istakla je kako se s godinama, pak, menjamo, te neke druge stvari postaju prioritet, ali i prepreka. Česte izgovore pod ruku zato prati i čekanje, što ona smatra da uopšte nije dobro. Iz tog razloga, lepa glumica koja je uspela da nasmeje publiku do suza u ulozi pomoćnice Cece u seriji "Istine i laži", raspitivala se o "trendu" zamrzavanja jajnih ćelija.

"Apsolutni sam zagovornik zamrzavanja jajnih ćelija, zato što može da vam se dogodi da sa 458-46 godina poželite da sa svojim partnerom dobijete dete, a da to vaše telo prosto nije u stanju da realizuje. Mislim da je to dobra i zdrava stvar s obzirom na to da oko nas postoje silne bolesti i problemi koji utiču na plodnost", kaže Sofija za Gloriju i dodaje: " Kada imate mogućnost da tako nešto uradite, a nemate neku barijeru u smislu, na primer, cene, smatram da to treba da učinite."

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Sofija je otkrila i da li bi se i sama odlučila na takav korak.

"Da, razmišljala sam o tome. Znam neoliko žena koje su to uradile i koje su mnogo psihički rasterećenije. Činjenica je da mi žene ne možemo da se poredimo sa muškarcima, pogotovo ne oko tih stvari, i da prosto treba da mislimo na vreme. I ne bih ja celu tu priču vezanu za banke jajnih ćelija nazvala trendom, jer ako ne nađete odgovarajućeg partnera, a želite i možete sebi da priuštite da odgajate dete, smatram da je to mnogo bolji način nego ostati u drugom stanju s nekim po svaku cenu. Raspitivala sam se dosta o veštačkoj oplodnji i bankama sperme, jedina je neprijatnost što nemate priliku da vidite donora, postoji detaljan opis, naravno, ali to što ne možete da vidite fotografiju zaista je nezgodno."

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

(Kurir.rs/Gloria/Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track