MLADEN VULETIĆ: Imao sam trojku sa Brankom i drugaricom
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Otkrio tajnu iz veze s Okukom

MLADEN VULETIĆ: Imao sam trojku sa Brankom i drugaricom

Stars -

Mladen tokom svađe s bivšom devojkom rekao da su imali trojku u jednom hotelu

Bivši par Branka Okuka i Mladen Vuletić ne prestaje da se svađa.

Otkako se Bosanka priključila učesnicima „Parova“, među kojima je i njen bivši dečko, njih dvoje su na ratnoj nozi. Ona ne može da podnese to što je Mladen s Ninom Prljom, a kad je čula da se poljubio s njenom nekadašnjom drugaricom Zerinom Hećo, nije mogla da se smiri. Iako je govorila da je to ne dotiče, svi su primetili da ne može da obuzda ljubomoru.

Branka i Mladen tokom rasprava iznose prljav veš iz svoje višemesečne veze, koju su započeli u prošloj sezoni „Parova“, a Mladen je juče otkrio da je imao trojku s Brankom i njenom drugaricom. A sve je počelo Okukinom tvrdnjom da Mladen ne može da ima decu i da laže da su dve njegove devojke abortirale.

foto: Printskrin

- Ti si jedna obična klošarka, kako si govorila „napravi mi bebu“, a ja nisam hteo - rekao je Mladen, a Branka ga je optužila da laže, ponavljajući da on nikada neće biti otac.

- Nemoj da se smeješ, ja sam mrtva ozbiljna kad ovo kažem. A svakako ti meni nikada ništa nisi uradio. Ma daj, ja sa tobom uopšte nisam ni bila, otkud ti to - besnela je Okuka, koja je do pre samo nekoliko meseci bila spremna da se uda za Podgoričanina.

Tada je Mladen rešio da otkrije tajnu iz njihove veze.

- Bio sam s tobom i tvojom drugaricom. Bila je to prelepa trojka. U hotelu, ovde u Beogradu. Ti, ja i tvoja drugarica iz Sokoca. Jesmo li bili u tom hotelu? - insistirao je Mladen na odgovoru, ali je Branka i dalje tvrdila da on izmišlja.

- Ti si toliko pijan da lupetaš gluposti, ovo ne priča Vuletić nego vinjak. Fuj, gadiš mi se, žao mi je što delim prostor s tobom - završila je Okuka.

Kurir / Lj. S.

Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OPASNA PEVAČICA: Marina Visković priznala na koji način se oslobađa stresa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track