BOBAN RAJOVIĆ SE NE STIDI STAROG POSLA: Prodavao sam hamburgere
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

VRH

BOBAN RAJOVIĆ SE NE STIDI STAROG POSLA: Prodavao sam hamburgere

Stars -

Dok je živeo u Kopenhagenu, on je bio zaposlen na raznim mestima, pa je tako radnu naviku stekao u fabrikama, kafanama, na ulici, taksiranjem

Boban Rajović prodavao je hamburgere pre nego što je počeo da se bavi muzikom i živi na visokoj nozi.

Crnogorski pevač se ni danas, kada je stekao popularnost i ima velike hitove, među kojima su poslednji „Spartanac“ i duet s Džejom „Hej, živote, druže“, ne stidi da otvoreno govori o poslovima kojima se davno bavio.

Dok je živeo u Kopenhagenu, on je bio zaposlen na raznim mestima, pa je tako radnu naviku stekao u fabrikama, kafanama, na ulici, taksiranjem. Za razliku od njegovih brojnih kolega, Rajović nikada nije krio da se mnogo namučio da zaradi novac i ostvari svoje snove, pa je tim povodom objavio fotografiju iz tinejdžerskih dana i šokirao sve pratioce.

- Iz vremena kad sam prodavao hamburgere - napisao je pevač u opisu slike, nakon čega su usledili komentari. Olja Karleuša i Sanja Đorđević su napisale da su pomislile da je Rajović okačio fotku sina Andrije, dok se ostatak prijatelja našalio kako je pevač ostao bez kose zbog vrućih pljeskavica.

Kurir / M. D.

Foto: Filip Plavčić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track