KOKIĆEVA OTKRILA DETALJ SA POČETKA VEZE: Evo čime je osvojila Rađena, bio je oduševljen!
Foto: Dragana Udovičić

USKORO SLAVE 10 GODINA BRAKA

KOKIĆEVA OTKRILA DETALJ SA POČETKA VEZE: Evo čime je osvojila Rađena, bio je oduševljen!

Stars -

Pevačica Ana Kokić ove godine sa suprugom vaterpolistom Nikolom Rađenom slavi deset godina braka, a otkriva da, iako trenutno ne planira proširenje porodice, nada se da će ipak postati majka i po treći put, i svojim ćerkama podariti brata ili sestru.

"Ne razmišljam o trudnoći, ali volela bih jednog dana da dobijem još jedno dete. Ipak, ne želim da dobijem sina po svaku cenu i jedino je važno da dete bude zdravo. Sa mojim ćerkama sam presrećna i zaista sam ponosna majka", ističe Ana i otkriva kako su je ćerke iznenadile za trideset i peti rođendan koji je proslavila ovoga meseca.

foto: Damir Dervišagić

"Nisam pravila žurku, ali su mi moje devojčice priredile iznenađenje. Naime, pošto sam noć pre rođendana nastupala, Tea i Nina su mi spremile doručak i donele mi ga u krevet, a to je za mene bio najlepši poklon", iskrena je Ana, koja za deceniju braka može da se pohvali da je postala izvanredna kuvarica.

"Moja musaka koju sam Nikoli pripremila kada sam ga tek upoznala i kojom je bio oduševljen, nije se promenila! Mogu reći da se kao i uvek slatko pojede, a iako se odlično snalazim u kuhinji, i meni se desi da nekada omanem. Tada volim da kažem da sam imala najbolju nameru, ali da se nije dalo", sa osmehom ističe Ana, koja ne krije da mašta o porodičnom putovanju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSLE SEKSI SLIKE, OBJAVILA SNIMAK IZ KADE: Nikada niste videli vreliju Anu Kokić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track