(VIDEO) SANJINA MAJKA PRVI PUT O VEZI NJENE ĆERKE I MATORE: Njihova ljubav nikada nije postojala!
Foto: Printscreen/Youtube

REKLA ŠTA MISLI

(VIDEO) SANJINA MAJKA PRVI PUT O VEZI NJENE ĆERKE I MATORE: Njihova ljubav nikada nije postojala!

Stars -

Sanja Stanković je stupila u emotivnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom, a njihovu ljubav su dugo krile od javnosti.

Mnogi se pitaju da li je njihova veza u rijalitiju prava, posebno što Sanja nikada pre nije bila sa ženom, a sada se oglasila i Branka, majka učesnice.

"Svi su govorili da sam ja u ratu sa produkcijom rijalitija, da ja ne želim da komentarišem, pa su pisali u novinama da sam se ja odrekla Sanje... Meni je Sanja jedino dete, ja sam se igrom slučaja odselila u inostranstvo, Sanja je ostala ovde da studira, ali to ne znači da mi nismo u kontaktu i da Sanja nije 5-6 puta kod mene u toku godine i mi smo ovde. Sanja je odlučila da uđe u rijaliti, to je njena odluka, mi smo bili i za i protiv, naravno kada sam ja videla ko sve ulazi u rijaliti", objasnila je Branka.

foto: Printscreen/Youtube

Sanjina majka je odlučila i da iznese svoje mišljenje o Jovani.

"Jovana je dobra i pozitivna, e sad kao partner mislim da nije... Ne poznajem devojku o njoj mogu da sude i komentarišu njeni roditelji. Jovana je uvek imala nekog pored sebe, ona ne može da funkcioniše kao jedinka i onda se Sanja tu našla. Sanja je takva da ko je u nevolji ili krene nekim lošim putem, imala je i drugarice koje su bile malo labilnije, ona uskoči da pomogne. Sanja je moje jedino dete, šta god ona odluči ja ću je podržati", rekla je ona.

Kada ju je voditeljka pitala da li misli da se ljubav između Matore i njene ćerke gasi, ona je dala odgovor koji je zapanjio sve prisutne.

"Pa ja mislim da nikada nije ni postojala... Ljubav prijatelja da, ali u tom nekom erotskom - mislim da nije", zaključila je Branka.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVI ESTRADNI PAROVI NE ŽELE PRED OLTAR: Mirka i Vujadin imaju 3 dece, neće da se venčaju, a potpisali su POSEBAN UGOVOR i šokiraćete se šta ZNAČI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track