NIJE IM VAŽAN PAPIR

(VIDEO) OVI PAROVI NA SRPSKOJ ESTRADI NE ŽELE PRED OLTAR: Mirka i Vujadin imaju 3 dece, neće da se venčaju, a potpisali su UGOVOR i šokiraćete se šta ZNAČI!

Stars -

Mnogi parovi na srpskoj estradi nikada nisu stali pred oltar iako već godinama žive zajedno i imaju potomstvo.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ima troje dece, a u više navrata su isticali kako nemaju preveliku želju da stanu pred matičara. Glumica u više navrata je pričala da nema vremena da isplanira venčanje onako kako bi želela, te sa sportistom godinama živi u vanbračnoj zajednici. Njih dvoje su, zbog zakonskih olakšica, u Francuskoj pre nekoliko godina potpisali takozvani PAKS, iliti sporazum solidarnosti, kojim se parovima daju veća prava, ali im sklapanje braka nije u planu. To su uradili zbog njegovog tadašnjeg angažmana u čuvenoj evropskoj zemlji, a opšte je poznato da poznati par ima troje dece, dok ne isključuju mogućnost da imaju i četvrto.

...nijedna nije kao ti...?❤️

Објава коју дели 'savicvujadin' (@savicvujadin) дана

Nikolija Jovanović i Relja Popović Muzičke zvezde godinama su u emotivnoj vezi, žive zajedno, a u više navrata navodili su kako im "papir ništa ne znači". Ponosni su roditelji ćerkice, a pevačica ne isključuje mogućnost da u budućnosti ponovo ostane u drugom stanju.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić Pevačica i njen kolega nedavno su postali roditelji devojčice, a ne žele da se venčaju zbog pritiska svih oko njih. "Imamo mnogo važnijih stvari od toga", rekla je folkerka svojevremeno u jednoj emisiji.

???

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević Glumac često navodi da mu je dojadilo da ga ljudi pitaju o svadbi i da ne razume zašto bi parovima bilo neophodno da ozvaniče vezu. Aleksandra i Andrija odavno žive zajedno, a nedavno je istakao da bi voleo da se ostvari u ulozi oca.

?

Објава коју дели Nikolija Jovanovic (@nikolijajovanovic) дана

Marijana Mićić i Miloš Marjanović Voditeljka i glumica je sa istim partnerom već dugi niz godina. "Ni meni ni mom dečku venčani list ništa ne znači. Eto, samo ćemo se isto prezivati od trenutka njegovog potpisivanja. Često kažem da sam ja već u braku, samo nemam papir da to i dokažem", rekla je nedavno za Gloriju.

Jutro ⛷❄️???☀️

Објава коју дели Marijana Mićić (@micicmarijana) дана

Kurir.rs/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track