NAŠA VODITELJKA ODLAZI IZ SRBIJE: Dušica Jakovljević otkrila gde će od sada živeti!
Foto: Printscreen/Youtube

VODILA JE RIJALITI

NAŠA VODITELJKA ODLAZI IZ SRBIJE: Dušica Jakovljević otkrila gde će od sada živeti!

Stars -

Dušica Jakoviljević uveliko bira na koju destinaciju u Americi će otići, a ovih dana trebalo bi da preda papire za vizu da bi mogla da otputuje na taj kontinent gde planira da ostane duže vreme.

Iako nije poznato da li će atraktivna voditeljka tražiti radnu vizu i time promeniti mesto boravka za stalno, vest o njenom odlasku u Ameriku će razočarati sve one koji voli da je gledaju na malim ekranima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Veliki broj obaveza je iz Dušice iscrplo i poslednji atom snage. Oseća se umorno od brojnih emisija koje je vodila poslednjih meseci, pa je tako rešila da sa decom ode na neku egzotičnu destinaciju gde će provesti nekoliko meseci. Željna je plaži i sunca, pa će iz tog razloga najverovatnije odabrati obalu Amerike, ali i tu priliku iskoristiti da bi posetila Njujork. Ono što joj posebno predstavlja zadovoljstvo jeste činjenica da postoji velika mogućnost da skoro čitavo leto provede na ovom kontinentu, a ne odbacuje mogućnost ni da tamo ostane. Dušica jako voli svoj posao, ali ovog puta je sve podredila rijalitiju jer je mesecima vodila emisije za koje mora dugo da se sprema", objašnjava prijateljica bliska Dušici.

Sama voditeljka potvrdila je ove informacije.

"Tačno je da planiram dalek i dug put. Poslednjih dana imam velike probleme oko biranja lokacije na koju ću otputovati. Samo tražim da na tom mestu bude mnogo sunca, a da u istom trenutku imam i more. Ići ću za Ameriku na duže vreme, ali još razmišljam koji će to biti grad. Ako sve bude kako sam planirala, moguće da ću obići nekoliko gradova u tom periodu", kratko je rekla Dušica.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASPRAVLJALI SE NASRED ULICE: Rada Radenović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track