Najnovije vesti

POZNATI BRAČNI PAR NA METI LOPOVA: Ani i Rasti saradnik ukrao 400.000 evra!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

EKSKLUZIVNO

POZNATI BRAČNI PAR NA METI LOPOVA: Ani i Rasti saradnik ukrao 400.000 evra!

Stars

S Nikolićkinog i Đurićevog računa čovek koji je imao ovlašćenje da im vodi poslove u inostranstvu mesecima skidao novac bez njihovog znanja

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta prevareni su za oko 400.000 evra.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, estradni par je pokrao reperov blizak saradnik (ime i prezime poznati redakciji) koji je godinama vodio računa o američkom ogranku njihove produkcijske kuće „Balkanton“, kao i o nastupima po dalekom kontinentu. U tome mu je pomagala supruga Amerikanka.

foto: Damir Dervišagić

Poverenje

On je bio zadužen za sve Anine i Rastine poslove koji su bili vezani za inostranstvo, a imao je ovlašćenja i za račun Rastine produkcije, na koji su se, osim s nastupa i od prodaje albuma, slivale pare i od pregleda na Jutjubu. Ali ne samo za Đurićeve i Anine pesme već i za preglede drugih izvođača iz produkcije „Balkantona“.

- Rasta je tek pre dva meseca otkrio da je prevaren. Imao je veliko poverenje u saradnika i njegovu ženu, njemu je dao i da raspolaže sredstvima s tog računa. Bilo je tu dosta novca jer Rasta odlično zarađuje na nastupima, ali i na Jutjubu, kao i od svih izdanja iza kojih stoji. Kada je saznao da je pokraden, i on i Ana su poludeli. Ni sanjao nije da će mu saradnik zabiti nož u leđa. Budući da su imali ovlašćenje, oni su nedeljama s računa skidali novac. Rasta to nije kontrolisao sve dok nije hteo da uzme novac s računa i uloži ga u svoj novi album. Primetio je da mu se zarada s papira ne slaže s količinom novca na računu, pa je krenuo da istražuje. Nije mogao da veruje da ga je pokrao jedan od najbližih saradnika - priča naš izvor blizak bračnom paru i dodaje:

- To je ogromna svota novca koju je reper želeo da uloži u posao, zapravo u svoj i Anin novi album. Kada je otkrio da je prevaren, njegov saradnik je bio u Srbiji, ali se brže-bolje vratio u Ameriku kad je saznao da je otkriven. Rasta slučaj nije prijavio policiji, ali njegov tim advokata uveliko radi na rešavanju ovog slučaja. I Rasta i Ana se nadaju da će uspeti da vrate novac.

Ugasio kanal

Inače, kad je otkrio prevaru, Rasta je ugasio „Balkantonov“ Jutjub kanal kako se pare od pregleda više ne bi slivale na sporni račun, ali ga je pre dva dana vratio. Takođe je otvorio i novi.

Naša saznanja potvrdili su iz Đurićeve PR službe:

- Vaša informacija je tačna, Rasta će podneti krivičnu prijavu, ali o tome neće davati izjave.

foto: Instagram

Po uzoru na film „Narkos“

U SPOTU KAO ESKOBAR

I pored pljačke, Stefan Đurić Rasta je nastavio da radi punom parom. On je nedavno objavio novi album, koji je kasnio zbog ove prevare. Sutra će publiku obradovati još jednim spotom, i to za pesmu koju mu je napisala Marina Tucaković, s kojom ga je upoznala Ana. Ekranizacija je urađena u stilu serije „Narkos“, koji govori o Pablu Eskobaru.

foto: Zorana Jevtić

FRKA I ranije imao problema sa saradnicima

S LOKOM NA SUDU ZBOG TUČE

Ovo nije prvi put da Rasta ima problem sa svojim saradnicima. Pre tačno godinu dana reper je s još četiri prijatelja uleteo u kancelariju voditelja i producenta Slobodana Nešovića Loke da se s njim obračuna zbog neraščišćenih odnosa i velikih dugova koji su nastali zbog nerešenih autorskih prava. Tom prilikom producent je zadobio lakše telesne povrede, zbog kojih je repera prijavio policiji. Rasta je odveden u stanicu, gde je četiri sata davao iskaz. Izašao je u pratnji svog advokata, koji je tvrdio da njegov klijent nije kriv. I Rasta je u policiji negirao krivicu. Trenutno je s Lokom na sudu.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ANA I RASTA OPET ZAJEDNO: Popeli se na binu i onda se REPER okrenuo prema njoj... LUDILO!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...