ŠOK INTERVJU! GOGA SEKULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pevačica progovorila o prostituciji, drogama...
Foto: Damir Dervišagić

ŠTo na umu...

ŠOK INTERVJU! GOGA SEKULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pevačica progovorila o prostituciji, drogama...

Stars -

Poznata pevačica Goga Sekulić otvorila je dušu i govorila o osetljivim temama.

Bolje dobar razvod nego loš brak

U današnjem ludom vremenom brzinski se sklapaju brakovi, ali se brzinski i razvode. Obožavam brak svojih roditelja. I kada prođe ljubav, ostaju poštovanje, dogovori. U slučaju da su u braku samo problemi, bolje je dobar razvod nego loš brak. Ne treba trpeti zbog dece, već postići dogovor za dalje, kada se raziđu, da deca ne bi trpela stres.

foto: Promo

O gej parovima i pravu da usvajaju decu

Ne podržavam da gejevi usvajaju decu zato što to nije niti prirodno, niti normalno. Nemam ništa protiv gejeva, sa dosta njih i sarađujem, vrlo su korektni, ne zadirem u njihovu intimu.

foto: PrintScreen/Instagram

Ne podržavam abortus

Ne podržavam abortus ako ženi nije ugrožen život ili ako razvoj deteta nije kako treba. Ako lekar kaže da je to jedina opcija i kada je pod moranje, tada nema govora. Omladina se ne pazi, ne razmišlja o posledicama i zaboravlja da je abortus veliki greh.

foto: Promo

Odlazak kod psihijatra nije sramota

U Srbiji je to bio tabu, odmah misle da je neko skrenuo. Ako ide, onda neka ide kod dobrog stručnjaka. Svoje probleme rešavala sam odlascima u crkvu i manastir. Razgovarala sam sa duhovnicima, sa sveštenicima, postila i izašla sam na dobar i pravi put. Podržavam dobre psihijatre, koji mogu da pomognu. Danas ima svakakvih doktora, pa mogu da odvedu nekog na pogrešan put i da kljukaju ljude tabletama ubeđujući ih da su im potrebni za sreću. Od nas samih zavisi šta će biti dalje.

foto: Dragan Kadić

Bolje da se droga legalizuje, da se kupuje sa ličnom kartom, pa da se zna ko se drogira, a ko ne!

Ne podržavam drogu kao drogu, a devedeset odsto ljudi su drogira. Šta mislite kad kažete „lake droge“, kad su mnogi na teškim drogama i vidim da je to javna tajna? Po spotovima se puše razne trave, i našim i stranim, razne droge su tu, tako da je bolje da se legalizuje, da se kupuje sa ličnom kartom, pa da se zna ko se drogira, a ko ne.

foto: Printscreen Insatgram

Prostitucija HITNO DA SE LEGALIZUJE

Mlade devojke se prodaju za „koka-kolu“. Bolje da se legalizuje, pa da budu skuplje, a ne da nam brukaju naciju.

Samoubistvo je veliki greh

To za mene rade kukavice i po mom mišljenju to je veliki greh.

foto: Instragram

Život posle smrti postoji

Verujem u život posle smrti i da se duše sele iz tela u telo. Jedva čekam dolazak Isusa Hrista. Dosta sam i čitala i proučavala i verujem u boga. Ulazila sam u razne rasprave sa prijateljima koji nisu vernici kao ja, niti želim da slušam njih, niti moraju oni mene.

❤️

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Seks na jednu noć

Nisam nešto za to, to mi je nekako jeftina priča. To mi je kao „Mek drajv“, dođi, uzmi, idi. Više sam za varijantu da mi se neko svidi odmah i da probam da sa tim nekim budem u priči.

Bilo je tooop @paradisons ???jedva cekam da ponovimo druzenje#novisad #party

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Kurir.rs/VIP magazin/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track