(FOTO) NA KRAJU SE UVEK POČETKA SETIM: Prva zajednička fotografija pevačice i supruga Luke Lazukića - kao kamen na srcima Natine armije fanova
Foto: Damir Dervišagić

SETNO

(FOTO) NA KRAJU SE UVEK POČETKA SETIM: Prva zajednička fotografija pevačice i supruga Luke Lazukića - kao kamen na srcima Natine armije fanova

Stars -

Prva fotografija koja je jasno otkrila lik tada novog partnera Nataše Bekvalac, Luke Lazukića, pošto je bila objavljena izazvala je sveopštu radost među pevačicinim mnogobrojim fanovima.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Prijatelji, porodica i mnogobrojne kolege pružaju veliku podršku Nataši tokom ovog dramatičnog perioda.

Nekadašnji sportista i IT stručnjak uhapšen je posle napada na pevačicu Natašu Bekvalac. On je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem je pevačica prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

1 / 15 Foto: Vladimir Šporčić

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba Katja, dok je na sreću starija ćerka Hana bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. Lazukić je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir.

Dobio je zabranu prilaska Nataši.

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LUKIN MOTOR OSTAO ISPRED NATAŠINE ZGRADE: Prijatelj došao da ga pokupi, Lazukić se nije pojavio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track