(VIDEO) MIKI JE PRVI SAZNAO ZA NJEGOVU ŠOK TAJNU: Evo šta je Janjuš ostavio u rijalitiju, pre nego što je razvalio vrata i pobegao!
Foto: Printscreen/Youtube

NEKO JE VEĆ PRONAŠAO

(VIDEO) MIKI JE PRVI SAZNAO ZA NJEGOVU ŠOK TAJNU: Evo šta je Janjuš ostavio u rijalitiju, pre nego što je razvalio vrata i pobegao!

Stars -

Košarkaš Marko Janjušević Janjuš je sedam meseci proveo u rijalitiju, a onda je pre 12 dana neočekivano pobesneo i odlučio da izađe, iako su njegovi cimeri pokušavali da ga ubede da to ne čini.

Danas je Miki Đuričić otišao u Rajski vrt i zamolio Drvo mudrosti da mu da neki zadatak, i ako ga uspešno završi da mu Drvo pošalje još slatkiša, ali nije očekivao da će dobiti ovu informaciju.

Drvo je bilo raspoloženo da pregovara sa Mikijem, pa mu je reklo da pokuša da pronađe štek Marka Janjuševića Janjuša, koji je ostavio kada je pobegao.

"Janjuš je u pabu sakrio puno para. Kada nađeš Janjušev štek donesi sav novac i dobićeš ono što si tražio", reklo je Drvo.

Miki se odmah bacio u potragu, a čak su mu pomogli i ostali, ali je sve bilo uzalud jer nisu uspeli da pronađu novac. Đuričić se potom vratio kod Drveta, koje je potvrdilo da je neko drugi pronašao štek pre nego što je Miki dobio ovaj zadatak.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track