SANJA JE PRVI PUT U VEZI SA ŽENOM, PA OTKRILA DETALJE: Posle njene izjave, Rada Manojlović i Dara Bubamara javno podelile svoja iskustva!
Foto: Printscreen/Ami G

RASPRIČALE SE U EMISIJI

SANJA JE PRVI PUT U VEZI SA ŽENOM, PA OTKRILA DETALJE: Posle njene izjave, Rada Manojlović i Dara Bubamara javno podelile svoja iskustva!

Stars -

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su posle jedne pijane noći stupile u emotivnu vezu, koja je izazvala lavinu komentara svih koji prate ovaj rijaliti.

Njih dve su dugo negirale vezu, dok na kraju pred svima nisu priznale šta osećaju jedna prema drugoj, a to je definitivno više od prijateljstva. Sada je Sanja progovorila o Matoroj.

foto: Printscreen/Ami G

"Ne bih poverovala da mogu da se zaljubim u žensku osobu, posebno ne u Matoru (smeh). Iskreno, nisam sama htela da priznam. Kada sam osetila nešto dublje i više prema njoj, priznala sam sebi i njoj i u rijalitiju. Mama je dala "amin" sinoćnim pozivom", rekla je nasmejana Sanja i dodala da je Matora zapravo žensko u njihovom odnosu.

Nakon toga su pevačice koje takođe gostuju u večerašnjoj emisiji priznale kakva su iskustva imale sa ženama.

"Nikada nisam imala takvo iskustvo, ali su me muvale žene. Ja u WC ona za mnom, a ja je ne znam, to se desilo na nastupu. Devojke su napadnije od muškaraca", rekla je Rada Manojlović sa kojom se složila i Nikolija.

foto: Printscreen/Ami G

"Volela sam da idem na tu vrstu zabava jer je dobar provod, žene su neuporedivo upornije od muškaraca kada su druge žene u pitanju", rekla je Nikolija, a potom je Dara Bubamara dodala:

"Mnogo žena me na nastupima napadalo, ali samo kažem da volim muškarca", završila je Dara u emisiji "Ami Dži šou".

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Ami G

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO JE HIMNA PAROVA I ZADRUGE, A NIKO NE ZNA ŠTA ZAPRAVO PEVA: Otkrivamo ko je autor hita Vodim te u Sen Trope!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track