SUĐENJE ESTRADNIH ZVEZDA

PRVI SUSRET POSLE SVAĐE U SUDNICI ZBOG KOJE JE REAGOVALA I POLICIJA: Odloženo ročište Karleuše i Cece! EVO ŠTA SU REKLE ZA KURIR

Stars -

Danas su se na ročištu konačno sastale Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović nakon susreta u novembru 2017. godine, te suđenja u februaru kada se Ceca nije pojavila. Međutim, ročište je odloženo.

foto: Zorana Jevtić

Pevačica Jelena Karleuša izjavila je danas da joj je žao što nije odloženo ročište sa Svetlanom Ražnatović, jer je, kako kaže, ovog puta bila spremna.

Nije bilo suđenja, nažalost sudija je preminula. Reč je o krivičnoj tužbi koju sam ja podnela za napad u sudnici prošli put kada smo imale pokušaj pomirenja", rekla je Karleuša.

Ceca se okupljenim novinarima obratila posle ročišta.

"Sudija je preminula, tako da će biti zakazano novo ročište. Svako traži pravdu na sudu i sud utvrđuje krivca, kao što ja sve neke svoje situacije tražim putem suda", istakla je Ceca za Kurir.

Ona je dodala da je podnela krivičnu prijavu zbog fotomontaže koja se delila na društvenim mrežama.

foto: Zorana Jevtić

"Moja publika je jako jako brza i našli su fotografiju koja je origninalna. Treba stati na put njima jer to je klasičan kriminal da tako povređuju ljudi. Ja nisam osoba koja ide na tu kartu, isključivo se bavim muzikom i pevanjem", dodala je Ceca.

Jelena Karleuša poput svetske dive pojavila se u dugoj crnoj haljini koja je pratila liniju njenog tela. U potpunosti crnu odevnu kombinaciju "razbila" je zebrastim cipelama na štiklu poznate modne kuće, sa detaljem repa na peti.

foto: Zorana Jevtić

Podsećanja radi, Ražnatovićeva je tužila Karleušu za uvredu, a krajem novembra prošle godine njih dve su se našle u sudnici, gde je trebalo i da se pomire kako bi se izbeglo suđenje.

Sve je počelo od Karleušine izjave da je Ceca uticala na ljude koji su likvidirali njenog verenika Ćandu.

foto: Zorana Jevtić

Međutim, tada su pale teške reči i medijacija nije bila uspešna, a čak je i reagovala policija.

Hodnici su tada odjekivali od rečenica “sram te bilo” i “nemoj ti da mi pričaš o poštenju”, preneli su ranije beogradski mediji.

"U jeku svađe policajac je ušao unutra i opomenuo zavađene pevačice, koje su se malo smirile. Pre nego što je on reagovao, sudija je o svemu što se događa u sudnici obavestio obezbeđenje, ali nije bilo potrebe da oni reaguju jer su Ceca i Jelena poslušale policajca", izjavio je tada izvor.

(Kurir.rs, Foto: Z. Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track