Najnovije vesti

LEPA BRENA JE POSETILA ČUVENU BABA VANGU: Danas je najveća balkanska zvezda, a ovakvu sudbinu joj je proročica predvidela!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

ISPRIČALA DETALJE

LEPA BRENA JE POSETILA ČUVENU BABA VANGU: Danas je najveća balkanska zvezda, a ovakvu sudbinu joj je proročica predvidela!

Stars

Lepa Brena je svojevremeno je posetila čuvenu proročicu baba Vangu, kod koje su tada išle brojne javne ličnosti ali to držale u tajnosti.

 

Ona je otišla kod slepe proročice u Bugarsku, koja joj je predvidela budućnost.

 

"Udaćeš se za čoveka u belom. Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca." Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma", rekla je Brena.

 

"Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla zamisliti da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da beli sport, tenis, ima belu uniformu", ispričala je Brena u nekoliko navrata.

 

foto: Printscreen

Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma "Hajde da se volimo". Ponovno se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

 

"Mislila sam da ću naleteti na nekog doktora, apotekara ili možda čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu", rekla je pevačica.

 

Kasnije je opisivala kako ju je osvojio.

 

"Kad sam srela Bobu, svidela mi se njegova spontanost i iskrenost", rekla je Lepa Brena.

 

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) BRENIN SIN NA KVARNO SNIMAO RODITELJE: Uhvatio detalje kojima se nismo nadali!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...