JEDNA JE OD NAJLEPŠIH TV LICA U SRBIJI: Maja Nikolić progovorila o poslu, suprugu i deci!
Foto: Dragan Kadić

DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA

JEDNA JE OD NAJLEPŠIH TV LICA U SRBIJI: Maja Nikolić progovorila o poslu, suprugu i deci!

Stars -

Maja Nikolić s pravom važi za uspešnu ženu, kako na poslovnom tako i na privatnom polju.

Osim što svakog radnog dana vodi emisiju, ona je supruga i majka troje dece. I pored svakodnevnih brojnih obaveza, nikada joj ništa ne pada teško.

"Primetila sam da bolje funkcionišem kada imam ispunjeniji dan i više obaveza, sve lepo isplaniram i nema problema. Moja deca Tea, Tia i Darko su sada velika. Sa druge strane, tu je i moj suprug koji je aktivan i prisutan otac, tako da sve lepo uklapamo", priča Maja Nikolić i otkriva da li se nakon posla isključivo posveti porodici ili ipak uradi i nešto poslovno.

"Zavisi od dana i od obaveza koje imam. Tu je i vreme koje posvetim sebi. Nekada imam potrebu da se isključim iz svega, da odem u dugu i brzu šetnju. To me relaksira. Posle desetak kilometara koje pređem, imam više energije za sve ostalo", rekla je ona.

Obično poslovne žene nekako ne namerno, posao uvek stavljaju u prvi plan. Sa Majom to nikada nije bio slučaj. Uvek joj je porodica bila najvažnija, a sve ostalo posle toga.

"Najvažniji prioritet u životu je bez sumnje moja porodica. Ja zaista sve uklapam prema njima i meni je to prirodno. Uživam u odrastanju svoje dece, u razgovorima sa njima, a vreme tako brzo prolazi. Želim da budem prisutna što više, sve dok su kod nas i dok ne krenu dalje svojim putem", izjavila je Maja.

Više od dve decenije voditeljka je prepoznatljivo televizijsko lice. Otkriva nam šta joj je konkretno posao doneo, a šta oduzeo u životu.

"Doneo mi je mnogo toga lepog. Jako sam zahvalna na karijeri koju imam, jer sam svesna da jako mali broj ljudi radi ono što istinski voli i uživa u tome. Sa druge strane, verujem da je u tome tajna uspeha, da na televiziji ne možeš biti prihvaćen ako nisi iskren. Ja sam od onih žena koje ne mogu da sede i ništa ne rade, imam mnogo energije i radujem se svakoj novoj emisiji. Danas, kada pogledam unazad, zaista sam ponosna na sve što sam radila, na to kako sam radila, ali i nestrpljiva da vidim šta sledi", kaže voditeljka.

Za najveći uspeh u životu smatra to što nije pokleknula pred nekim teškim momentima i izazovima.

"Takođe svojim uspehom smatram porodicu, zatim lepe odnose koje gajim sa svojim prijateljima. Svakako tu je i moj posao koji mi je veliki izvor zadovoljstva". rekla je ona.

Kurir.rs/Blic TV magazin, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track