SRBIJA BRUJI O RIJALITI TROUGLU, A GOGA SEKULIĆ DALA SVOJE MIŠLJENJE: Sloba nije ispao muškarac, od toga se napravio vašar!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

ISKRENA

SRBIJA BRUJI O RIJALITI TROUGLU, A GOGA SEKULIĆ DALA SVOJE MIŠLJENJE: Sloba nije ispao muškarac, od toga se napravio vašar!

Stars -

Poznata po iskrenosti, Goga Sekulić ni ovoga puta nije nikoga štedela, a i sama je bila deo rijalitija.

Iako nije želela mnogo da komentariše, ona je otkrila šta zamera Slobi Radanoviću, ali i kako gleda na ljubavni trougao koji se desio u rijalitiju.

foto: Dragan Kadić

"Ja uvek glasam za ljubav, a u to se ne bih petljala, jer ne znam šta se tačno dešavalo. Jedno je prikazivanje, jedno natpisi u novinama, a drug o štaje stvarno istina. Vreme će pokazati, mada nije bitan ni moj, ni tuđi sud", rekla je Goga i dodala:

"Ne znam što taj Sloba nije rešio da kao muškarac kaže javno: "Volim Lunu", želim da se razvedem i sa njom počnem nešto novo, to je ljudski. Međutim, od toga se napravio vašar, a priča se i da je to bio dogovor pre ulaska, ali ja zaista ono što pročitam ili prokomentarišem, ali nisam sigurna", izjavila je ona.

Goga je priznala da i Lunu i Slobu zna od ranije i da je sa Anabelom u dobrim odnosima.

"Lunu znam, ja sam dobra sa Anabelom, Slobu sam videla nekoliko puta na snimanjima, kulturan dečko, a Kiju ne poznajem zaista", kaže Goga.

foto: Kurir, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MNOGO SMO JAKI: Pogledajte čopor lavova kako KRALJEVSKI hodaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track