Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! NATAŠU SU NA SASLUŠANJU PITALI DA LI I DALJE VOLI LUKU: Njen odogovor će svima ostati urezan u pamćenju!
Foto: Vladimir Šporčić

EKSKLUZIVNO

KURIR SAZNAJE! NATAŠU SU NA SASLUŠANJU PITALI DA LI I DALJE VOLI LUKU: Njen odogovor će svima ostati urezan u pamćenju!

Stars

Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić saslušani su juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja je protiv njega pokrenuta zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

foto: Kurir

Ispričala je, kako saznajemo, i da ju je suprug konstantno ponižavao i psihički maltretirao.

foto: Kurir

"Nekada je bio nežan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me je nazivao kafanskom pevaljkom i vređao pred prijateljima. Vremenom sam počela loše da se osećam psihički, ali ja sam njega obožavala, i dalje ga obožavam, ali ne mogu više da živim s njim. Ja se Luke plašim", rekla je Nataša.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Nataša je u tužilaštvu objasnila da je modricu na ruci zadobila tri ili četiri dana ranije, kada ju je, kako tvrdi, suprug takođe fizički napao i to samo zbog toga što mu je prebacila da joj se čini da ga njihova ćerkica ne ispunjava, ali i zbog toga što ne ispušta mobilni telefon iz ruku.

Pevačica je objasnila da je Luka između 13. i 14. aprila došao je u pola pet ujutru kući i legao da spava, pa mu je u telefonu pročitala dopisivanje sa dve žene, probudila ga i rekla mu "Sram te bilo, imaš dete od 40 dana", na šta je on odgovorio: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko je te je*ao večeras."

foto: Dado Đilas

Kurir.rs, Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...