Najnovije vesti

IZLET

KURIR TV SA NIKOLINOM I SAŠOM NA URANKU: U našem braku nije sve sjajno, ali naš sin ne trpi zbog toga!

Stars

Skladna porodica Kovačeva i Kapor odveli Nikolaja na Košutnjak, gde su uživali u vremenu koje su proveli zajedno
 

Nikolina i Saša Kapor uživaju u prvomajskim praznicima. Bračni par sa sinom Nikolajem otišao je na uranak na Košutnjak.

Pevačica je ponela korpu punu voća, a njen suprug ćebence. Za razliku od prethodnih godina, kad su ovaj praznik obeležavali tako što su s prijateljima pekli roštilj, ovog puta su se odlučili za zdrav život okruženi zelenilom. Njima se na prvomajskom uranku nakratko pridružila ekipa Kurira.

- Obožavamo praznike! To su trenuci kad smo maksimalno posvećeni porodici. Jeste da noću radimo, ali smo preko dana u prirodi i uživamo sa sinom. Ove godine je on diktirao tempo, a budući da obožava hranu, odlučio je da u prirodi jede voće, a kod kuće meso. Naravno, ispunili smo mu želju - kaže brižna majka.

foto: Vladimir Šporčić

I dok je njihov naslednik jurio za loptom, supružnici su iskoristili vreme da razmene nežnosti. I taman kad smo pomislili da je u njihovom braku sve pod konac, Saša nas je zaprepastio izjavom.

- Otkud znate da se možda mi nismo razveli, pa se viđamo samo za praznike. Šalu na stranu, i u našem braku ima turbulencija, ali mi probleme rešavamo razgovorom. Važno nam je da sin raste u zdravom okruženju. Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja. Nama je važna sreća i bezbrižno detinjstvo našeg Nikolaja, zato se i trudimo da mu posvetimo što više pažnje. On obožava prirodu i Nikolina i on su svaki dan u parku. Budući da je Prvi ma, preporučujem svima da ga neradno provedu sa svojim najmilijima - zaključio je Kapor.

Supružnici su s naslednikom ceo dan proveli u prirodi i maksimalno su mu bili posvećeni.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...