MIKIJEV OTAC PROGOVORIO O SEKSU SVOG SINA SA NADEŽDOM: On i nije za bolje! Gde ima da ga ona vodi u kokošinjac i naskače ga
Foto: Printscreen

PRIŽELJKUJE UNUKE

MIKIJEV OTAC PROGOVORIO O SEKSU SVOG SINA SA NADEŽDOM: On i nije za bolje! Gde ima da ga ona vodi u kokošinjac i naskače ga

Stars -

Miki Đuričić i Nadežda Biljić uživaju u vezi koju čini isključivo seks, a sada je njegov otac otkrio šta misli o njoj i njemu.

Otac Mikija Đuričića nije baš oduševljen Nadeždom Biljić, pa je bez ustezanja rekao sve ono što mu je na duši, što će zasigurno iznenaditi mnoge.

On je progovorio o seksu svog sina i pevačice:

"Nije mi se u početku sviđala ta njegova Nadalina. Gde to ima, da devojka skače na momka i vodi ga u kokošinjac da se seksaju? Pa ona treba da bude dama i da maše repom, a momci da nju jure... A onda sam malo bolje razmislio i zaključio: pa ovaj moj i nije za bolje"!

foto: Printscreen

"Ona je prošla sito i rešeto. Iskusna je, dobre duše, a koliko čujem od komšija fino se slažu. Voleo bih da je Miki oženi čim izađu iz Zadruge i da počnu što pre da mi prave unučiće. Ja ću im čuvati decu, samo nek se kote što više. Ovaj narod je blesav ako to gleda. Ja nisam video taj snimak, niti ću. Šta ima da gledam, njegovo dlakavo d*pe? Ma nisam poludeo. Nemam televizor i ne pratim "Zadrugu". Tu i tamo od komšija čujem šta je ovaj moj uradio. Važno mi je da je živ, zdrav i da ima dovoljno cigara, da ne šizi tamo", rekao je.

foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track