RADA ĐURIČ ŠOKIRALA IZJAVOM: Da, mogla bih bez Beogradske hronike
Foto: Dragana Udovičić

VODITELJKA ZATEKLA JAVNOST

RADA ĐURIČ ŠOKIRALA IZJAVOM: Da, mogla bih bez Beogradske hronike

Stars -

Popularna voditeljka "Beogradske hronike" Rada Đurić iznenadila je izjavom kako bi i te kako mogla bez novinarstva, a onda i objasnila zašto tako misli.

"Mogla bih! Stvarno mislim da čovek treba da se nekada oproba i u nečemu drugom, ali ne znam šta bi to moglo da bude u ovom trenutku kada sam ja u pitanju. To ne može da bude 'neki posao', već da liči na mene. Da se razumemo, ja zaista volim posao koji radim, ali moralo bi novinarstvo da bude malo drugačije. Moralo bi da liči na ono o čemu sam ja sanjala i u šta sam verovala i verujem".

Inače, Rada je pre nekoliko dana napunila 52 godine i za sebe kaže da je srećna žena.

"Mislim da čovek ne sme nikako da bude nezahvalan. Mi smo stvarno malo zaboravili šta su osnovne i važne stvari u životu. Šta je sreća, treba se prisetiti životnih načela naših predaka - da su deca zdrava, da smo na okupu, da smo složni, pa onda stvarno moram da kažem da sam srećna žena. Radim na tome da budem srećna i trudim se, ali smatram da i ljudi oko mene treba da budu zadovoljni. Sreća je čudesna pojava i ja umem da budem srećna. Na primer, kada je sunčan dan, veoma sam srećna", otkriva ona.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track