SRPSKA HALI BERI: OVA voditeljka važi za ženu sa NAJLEPŠIM GRUDIMA u Srbiji!
Foto: Marina Lopičić

SEKSI

SRPSKA HALI BERI: OVA voditeljka važi za ženu sa NAJLEPŠIM GRUDIMA u Srbiji!

Stars -

Voditeljka Radmila Rada Radenović nedavno je napunila 39 godina, ali i dalje se po gradskim kuloarima mogu čuti priče da niko nije uspeo da je skine sa trona, kada su njene prirodne grudi u pitanju.

Downtotheseaandback.?????

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Uvek je bila na meti komentara da je bila začetnica ugradnje silikonskih implantanata, ali je uvek oštro demantovala ove navode. Uvek je isticala da nema potrebe da bilo šta radi na svom telu i da nikad u životu neće “leći pod nož”.

Pre 13 godina osvanula je na naslovnoj strani muškog magazina “Playboy”, gde su njene grudi bile u prvom planu. U jeku slave i karijere, ona je bez problema u roze providnoj majici pokazala svoje poprsje. Kada su je mediji upitali iz kakvih pobuda se odlučila da se obnaži, TV voditeljka koja je završila Filološku gimnaziju, a studirala Pravni fakultet, isticala je da se nije obnažila, već da je uradila erotske fotografije. Nekoliko godina kasnije je dodala da više nikada ne bi imala hraborsti da se fotografiše naga.

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

"Podržavam u korektivne svrhe, a manje u dekorativne. Ovo su vremena kada se sve kupuje i kada ta industrija plastične hirurgije cveta. Ovo je era imperativa fizičke savršenosti kom svi teže i do kog dolaze lako, za par hiljada evra svako može da bude ovakav ili onakav" , istakla je Rada u jednoj emisiji šta misli o estetskim korekcijama.

foto: Printscreen/Instagram

Kada je pitaju da li je brushalter steže, ona je bez pogovora odgovarala da nema potrebe da ga nosi.

"Ne volim da nosim brushalter. Samo kada to moram, a tokom leta obožavam da odem na Adu Bojanu gde mogu da se kupam potpuno gola, jer se tako osećam najprirodnije moguće", objasnila je jednom prilikom.

ŠŠŠšššš....

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Dok je vodila emisiju “Vi pitate” gost joj je bila i pevačica Jelena Rozga. Usred studija, Rada i Jelena su se toliko opustile da su počele da ćaskaju o grudima. Na pitanje voditeljke da li su pevačicine grudi prirodne, plavokosa zvezda joj je uzvratila istim pitanjem. Kako bi se uverila da Radmila zaista ima prirodne grudi, Rozga ju je opipala. Ni Rada joj nije ostala družna te je potom ona uhvatila nju za grudi. Ovo je izazvalo veliki skandal u javnosti, pa se danima pisalo o ovakvom potezu dve javne ličnosti.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VAŽI ZA NAJLEPŠU VODITELJKU I ČESTO SE SLIKA BEZ ŠMINKE: Rada Radenović se podvrgla ovom tretmanu, zbog toga joj je lice savršeno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track