PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! LUKSUZNI HOTEL O KOME SVI PRIČAJU PO NIKAD NIŽOJ CENI! REZERVIŠITE LETOVANJE DO 24. MAJA I UŠTEDITE!
Foto: Promo

PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! LUKSUZNI HOTEL O KOME SVI PRIČAJU PO NIKAD NIŽOJ CENI! REZERVIŠITE LETOVANJE DO 24. MAJA I UŠTEDITE!

Stars -

Tražite kvalitetan smeštaj za porodično letovanje u Grčkoj? Voleli biste da svojoj porodici priuštite odmor iz snova na zanosnim grčkim plažama ali po povoljnim cenama? Na pravom ste mestu jer pogodnosti koje vam ovom prilikom pruža turistička agencija ,,Travelland’’ ne smete propustiti! Više od dve decenije ,,Travelland’’ uspešno organizuje savršena porodična letovanja a ove godine baš takvo sebi možete priuštiti i vi, i to uz aktuelne popuste za neke od najlepših i najekskluzivnijih hotela na egejskoj obali.

foto: Promo

Ako letujete sa decom sigurno vam je važno kako prirodno okruženje tako i kvalitetan sadržaj na destinaciji. U tom slučaju će Olimpska regija biti idealna destinacija za vas. Olimpska regija se nalazi u severoistočnom delu Grčke, južno od Soluna, sa centrom u prelepom gradu Katerini. Ovaj deo Grčke je poznat po izuzetno urednim peščanim plažama, kristalno čistom moru, živopisnim pejzažim i brojnim istorijskim i arheološkim lokalitetima. Najradije ga posećuju porodice sa decom zbog blage klime i fantastične kombinacije planine i mora, pozitivne atmosfere i velikog broja sadržaja za najmlađe.

foto: Promo

Baš tu, u srcu Olimpske regije i pod okriljem najviše grčke planine Olimp smešten je izuzetan hotel Dion Palace sa 5 zvezdica! Ovaj fantastičan hotel izlazi na prelepu, široku, peščanu plažu – više puta odlikovanu plavom zastavicom. Već nekoliko godina je jedan od najtraženijih iz ,,Travellandove’’ ponude i za smeštaj u njemu se uvek traži soba više.

foto: Promo
foto: Promo

Od prvog većeg mesta Litohora, udaljen je oko 8km. Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji su raspoređeni po velikom hotelskom posedu sa koga se izlazi direktno na plažu. Gosti hotela su mahom veliki hedonisti a priliku za uživanje im daju sve pogodnosti koje hotel pruža. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, prostran lobi sa barom, 2 bazena, zlatara, mini market, parking, a la carte restoran, tereni za tenis i fudbal, spa centar.. Dion Palace je poznat i po tome što je on prvi medicinski spa centar u Grčkoj, ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa… Sve sobe hotela su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, kupatilima i terasama sa nezaboravnim pogledom na pučinu ili pak vrt i Olimp. Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Dečje igralište i mini klub za najmlađe posetioce su jedna od najomiljenijih pogodnosti Dion hotela.

foto: Promo

Ako se odlučite za boravak u ovom fantastičnom hotelu sa 5 zvezdica, na prelepoj egejskoj obali ispod samog Olimpa, onda ne smete propustitit priliku da do 24. maja rezervišete svoje letovanje po cenama sniženim i do 32%! Ovo sniženje se odnosi na sezonski cenovnik!

foto: Promo

Najtraženije a i najpovoljnije su prve smene kada nema gužve i velikih vrućina. Ukoliko se odlučite da letujete u periodu od 21.06. do 01.07. i to letovanje rezervišete do 24. maja uštedećete prilično novca. Cena za dvoje odraslih i jedno dete je već od 999€.

foto: Promo

Iz ,,Travellanda’’ poručuju da svi zainteresovani što pre rezervišu svoj odmor jer je u Dionu, jednom od najpopularnijih hotela među ,,Travellandovim’’ putnicima ostalo još veoma malo slobodnih kapaciteta.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track