2 GODINE NISU IMALI SEKS, A   SAD KIJA ŽELI DECU SA SLOBOM: Evo šta joj je Nadica poručila SVA ZBUNJENA!
Foto: Pritnscreen

PODRŠKA ZA BRAK

2 GODINE NISU IMALI SEKS, A SAD KIJA ŽELI DECU SA SLOBOM: Evo šta joj je Nadica poručila SVA ZBUNJENA!

Stars -

Nakon što je Kristina Kockar u hotelu rekla Slobi da želi da prave bebu, njena majka je otkrila da bi volela da dobije unuče!

Naime, Nadica Zeljković izjavila da bi, uprkos tome što je potpuno zbunjena trenutnom situacijom koja se odvija između njene ćerke i još zakonitog zeta, koji je nedavno prekinuo aferu sa ljubavnicom Lunom Đogani, podržala Kiju ukoliko bi se pomirila sa njim.

foto: Pritnscreen

"Ništa mi nije jasno, ne znam više šta da mislim, verujte mi. Potpuno sam sluđena. Čini mi se da su se lepo ispričali i da su neke stvari razrešili, drago mi je da je tako. Ne mogu da uđem u njihov mozak, ali naravno da bih podržala svoju ćerku ukoliko bi se pomirila sa Slobom. Ipak su oni muž i žena i treba da reše sve probleme", rekla je Nadica, koja se potom osvrnula na Kijinu izjavu o deci: "Neka im je sa srećom", rekla je Kristinina mama.

Inače, Kija i Sloba proveli su prvu godišnjicu braka u veoma prisnoj atmosferi, nasamo i uz vino, a nakon što su se prisetili detalja iz zajedničkog života, pevač se zapitao šta bi njih dvoje radili, ukoliko bi produkcija želela da ostanu na tom mestu do kraja rijalitija, na šta je Kockareva odgovorila: "Da pravimo decu". Pevač na to nije ništa rekao, ali je priznao da bi njihov odnos verovatno ojačao da su zajedno ušli u rijaliti, nakon čega je ona zaplakala.

- I ja isto mislim, uverena sam u to. Šta sad da radim, da se ujedem za du*e što nije bilo tako. Ne bi puklo, bilo bi nam bolje", rekla je Kristina kroz suze.

foto: Printscreen

"Naš problem je bio što nismo shvatili kad smo počeli da se razdvajamo", odgovorio je Radanović, kojem je Kristina kratko poručila: "Ja nikada nisam prestala da te volim kao muža".

Njihov razgovor trajao je satima, a onda je Kristina rekla da ne želi da se takmiči sa Lunom Đogani, koja je stavila tačku na vezu sa Slobodanom.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track