ANABELA OPLELA PO LUNINOJ SUPARNICI: Kija će se skidati gola za sendvič!
Foto: Dragana Udovičić

Šou

ANABELA OPLELA PO LUNINOJ SUPARNICI: Kija će se skidati gola za sendvič!

Stars -

Anabela Atijas žestoko je izvređala Kristinu Kiju Kockar, za koju je rekla da neće biti popularna i da će se skidati za sendvič, kao i da je samo zahvaljujući njenoj ćerki Luni Đogani kupila stan.

Pevačica već devet meseci nesmanjenim intenzitetom podržava i brani postupke svoje naslednice, koja se pred kamerama zaljubila i započela vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.

foto: Printscreen/Youtube

Dok jedan deo javnosti osuđuje Anabelino ponašanje, druga polovina je snažno podržava da istraje do kraja, a često dolazi i do oštrih sukobljavanja mišljenja između onih koji su na Luninoj strani i onih koji su protiv nje. To se najbolje vidi na društvenim mrežama, gde se već mesecima vodi pravi rat između fanova modne blogerke i bivše stjuardese, a često se u taj sukob umeša i Anabela.

Nedavno je ispod jedne objave u kojoj se sažaljeva Kija, jer je prevarena i ostavljena žena, Atijasova napisala komentar da bi stjuardesa zapravo trebalo da bude zahvalna njenoj ćerki i da njenu sliku stavi na zid kao ikonu.

- Uramiću joj Luninu sliku i pokloniti na finalu, kao ikonu da je stavi u novi stan! Zamisli, skidaš se go za sendvič, ništa od slave... I onda si poznat po tome što te je muž ostavio usred rijalitija, naplatiš debelo i kupiš stan. Čak odeš i u "Ami Dži"! Pa Luno, ikono Kijina! Sveta Luna, nova slava u novom stanu 13. septembra, pozvani ste svi, familijo - napisala je pevačica na Instagramu.

foto: Printscreen/Youtube

Anabela nije precizirala kad i gde je Kija kupila stan zahvaljujući Luni, ali je pre dve nedelje u jednom intervjuu rekla da je Kockareva uzela unapred 100.000 evra za učešće u rijalitiju "Zadruga", sa ciljem da uđe kao prevarena žena i da se svađa sa suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali se nije javljala na telefon.

Ivan Ercegovčević/ foto: Dragana Udovičić

Luna se žalila Viktoriji Očajna sam, Sloba voli ženu

Luna i dalje pada u očaj svaki put kad je njen, sada već bivši, dečko ignoriše, pa je Snežani Mišković Viktoriji priznala šta je muči. - On celu noć naručuje pesme "Šteta za nas", "Greškom isprošena", sve je to za nju. Sve to ne menja činjenicu da me boli sve ovo, u njemu je sve umrlo, prošlo je sve! Ja sam očajna, da ja nisam ovde, bio bi s njom na keca! Volela bih da nisam ovde, kvarim mu sreću. Ostavio me samu, ne želim više sebi da dajem lažne nade. Ja ga volim, sve bih uradila za njega, a on ne oseća isto što i ja. On nikad mene neće voleti kao što ja njega volim. Nikad - pričala je Luna na ivici suza.

Miki poručio Nadeždi Skloni se ili sečem vene

Miki Đurić, nakon što je glavu razbio kamenom, pretio je da će iseći vene jer njegova devojka Nadežda Biljić više sluša cimere nego njega. - Postoji jako velika mogućnost da ću se ja iseći. Skloni se, da nisi progovorila - rekao je Miki, koji je držao nož prislonjen na svoju ruku. Nadežda je pokušavala da ga smiri i ubedi da to ne radi. - Meni ti ne trebaš takav kakav si u životu, da treba da razmišljam da li ti je dan ili nije. Ako si toliko lud, iseci se - vikala je Nadežda. I. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NJIHOVE SUDBINE SU SE POKLOPILE! LUNA DOŽIVELA SLOM ZBOG SLOBE: A ono što joj je mama Anabela poručila će joj biti UTEHA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track