Najnovije vesti

MRKA PROSLAVIO 76. ROĐENDAN: Evo kakvo iznenađenje mu je Ana priredila u krevetu!
Foto: Damir Dervišagić

U PONOĆ

MRKA PROSLAVIO 76. ROĐENDAN: Evo kakvo iznenađenje mu je Ana priredila u krevetu!

Stars

Narodni poslanik Milutin Mrkonjić proslavio je 76. rođendan, a prvu i najdražu čestitku dobio je u bračnoj postelji od strane Ane Bekute.

 

Političar je bez okolišanja otkrio intimne detalje proslave.

 

"Ana me zveknula poljupcem u ponoć, a onda smo vodili ljubav", rekao je Milutin uz osmeh. Obožavalac dobrog provoda, kafane i lepih žena, kojeg je Bekuta osvojila još pre nekoliko godina ispričao je da mu danas pokloni ne čine nikakav gušt i da mu pevačica pažnjom hrani dušu.

 

"Ana je moj lek i moj poklon. Njena ljubav mi znači više od svih poklona ovog sveta. Pored nje meni drugi pokloni ne trebaju", istakao je slavljenik Mrka.

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Nakon što je u skupštinskom restoranu častio kolege ručkom, pevačicin izabranik je po isteku radnog vremena sa društvom nastavio da uživa u jednom prestoničkom restoranu.

 

Ana im se na kratko pridružila, pa je otišla da se odmori i osveži se pred večerašnju žurku koju će Mrka upriličiti za nekoliko desetina prijatelja. Pesme im sigurno neće manjkati, budući da se Mrka i Ana druže sa velikim brojem njenih kolega pevača, među kojima on važi za dobrog prijatelja sa nepresušnim smislom za šalu i humor.

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...