ISPOVEST PRETUČENE SNAJE ERE OJDANIĆA: Nasilja je bilo i pre, dovodio je druge žene u kuću i gađao me stolicom!
Foto: Privatna Arhiva, Nemanja Pančić

ISPOVEST… SNAJKA ERE OJDANIĆA OPTUŽUJE MUŽA

ISPOVEST PRETUČENE SNAJE ERE OJDANIĆA: Nasilja je bilo i pre, dovodio je druge žene u kuću i gađao me stolicom!

Stars -

Krila od svih Jelena Petrović kaže da ju je nevenčani suprug Dragutin i pre maltretirao, ali da je ćutala zbog sina, kao i da joj je u subotu uveče naneo povrede jer ga je zatekla s drugom ženom.

Snajka Ere Ojdanića Jelena Petrović tvrdi da ju je nevenčani suprug Dragutin udario jer ga je u subotu veče uhvatila sa drugom ženom u spavaćoj sobi.

Ona kaže da je slučaj odmah prijavila policiji, za razliku odranije, kada je ćutala i krila da trpi njegovo maltretiranje zbog njihovog sina.

foto: Privatna Arhiva

- Bila sam na poslu, a Dragutin i Era su odvezli dete kod babe i dete u Resnik. Kada sam završila smenu, svratila sam do roditelja. Uspavala sam sina i vratila se kući u Meljak. Kada sam ušla u kuću, imala sam šta da vidim. Dragutin je bio u spavaćoj sobi sa drugom ženom. Htela sam to da snimim mobilnim telefonom kako bih dokaz priložila Centru za socijalni rad. Međutim, nastao je haos. Dok su njih dvoje silazili niz stepenice, ja sam ih snimala i kretala sam se ka kapiji. Oboje su me vređali, a ona mi se podsmevala. Dragutin me je udario na kapiji i telefon mi je ispao iz ruke. Odgurnuo me je, pala sam na pod i udarila rukom o zid. Odmah sam pozvala policiju, a nakon toga sam završila u Urgentnom. Za sve što pričam imam i dokaze - tvrdi Erina snajka.

Ona kaže da je Dragutin pokazivao agresiju i ranije, da je dovodio ljubavnice u kuću i da nikad nije želeo da se oženi njom iako su 12 godina živeli zajedno.

- Nasilja je bilo i ranije. To nisam prijavljivala jer sam želela da održim zajednicu. Gađao me je stolicom, pikslom. Dovodio je druge žene i kad je dete bilo tu. Sve sam to prijavila Centru za socijalni rad, ali oni ignorišu moj iskaz i na njegovoj su strani. Tolike godine smo proveli zajedno, a on nikad nije hteo da se oženi mnome da ne bih stekla pravo na imovinu. Naš brak je bio jako loš. Dragutin se promenio poslednjih meseci, kada je podneo zahtev za starateljstvo.

foto: Privatna Arhiva

Jelena tvrdi i da Era ne govori istinu, da je nju i unuka izbacio iz kuće, a da je sin ostao da živi u njoj.

- Moj svekar kaže da ja ne živim u toj kući, a živimo i dete i ja 12 godina. To je lako dokazivo. Oni nisu hteli da me prijave na adresi da bi mi umanjili prava. Era nije izbacio sina iz kuće, već svog unuka mezimca i mene. Zaključao je kapiju da ne mogu da uđem. Dete u ponedeljak nije išlo u školu jer mu je ranac ostao u kući. Strašno je to što se dešava, a državne institucije ne reaguju na pravi način. Ja sam žrtva, a Ojdanići su me okarakterisali kao modernu ženu, dok su sebe predstavili kao patrijarhalnu porodicu - zaključuje Jelena.

Više puta smo pokušali da stupimo u kontakt s Erom, ali se nije javljao na telefon.

foto: Marina Lopičić

Pozlilo mu

ERA ZAVRŠIO U BOLNICI

Eri Ojdaniću teško je palo to što je njegovog sina Dragutina Ojdanića snajka optužila za nasilje u porodici, pa je završio u bolnici.

Njemu je juče skočio krvni pritisak, pa je otišao u lokalnu bolnicu u Meljaku gde su mu ukazali medicinsku pomoć.

foto: Nemanja Pančić

Mera

ZABRANA PRILASKA NA 30 DANA

Erina snajka Jelena kaže da je Dragutin dobio zabranu prilaska.

- Zbog incidenta ne sme da mi priđe niti da mi se obrati. Ta mera je produžena na trideset dana. Baš sam potresena i ne mogu da verujem šta me je snašlo. Nisam želela takav život. Kad god ga uhvatim sa nekom ženom, on kaže da mu je to prijateljica. Sve sam trpela zbog deteta, da bi živelo sa roditeljima i dedom. Međutim, to nije normalan život - smatra Jelena.

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Privatna Arhiva, Nemanja Pančić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track