NISAM MU UTEHA, VEĆ NEŠTO LEPO ŠTO ĆE DA PRERASTE U OGROMNU LJUBAV: Teodora iskreno o rijalitiju, ukućanima i Gastozu!
Foto: Happy screenshot

Crno na belo

NISAM MU UTEHA, VEĆ NEŠTO LEPO ŠTO ĆE DA PRERASTE U OGROMNU LJUBAV: Teodora iskreno o rijalitiju, ukućanima i Gastozu!

Stars -

Poslednjih dana ona je glavna tema u rijalitiju "Parovi" i to zbog svoje ljubavne veze sa pobednikom treće sezone Nenadom Marinkovićem Gastozom, Teodora Radoičić je otkrila šta očekuje od njihove veze koja je započeta u rijalitiju i o svojim planovima van vile.

foto: Happy screenshot

1. Juče si dobila poprilično uznemirujući poziv,kada te je prijateljica tvoje majke prenela da ti rijaliti nije potreban, kao ni Gastozu. Šta te je to toliko potreslo? Da li ti je stalo do mišljenja majke i da li ćeš promeniti sve što je njena prijateljica navela?

"Potresla sam se jer znam koja je žena bila na drugoj strani telefona i u sekundi sam pomislila na majku, brata i celu svoju porodicu i kako se oni osećaju zbog svega što se meni ovde dešava"

2. Misliš li da je Nenad tek tako preboleo Naidu, i da samo traži utehu u tebi, čega si i ti možda svesna, ali odbijaš da priznaš?

"Naravno da nije, ali to je prirodno. Nije ljubav balon pa da je vetar odnese. Isto tako znam da ja njemu nisam uteha već nešto lepo što danas sutra može da preraste u ogromnu ljubav"

foto: Printscreen Happy TV

3. Nedavno su se venčali Mladen i Nina, a na pomolu je još jedna svadba Aleksandre i Vuka. Da li bi volela da se i ti sama nađeš u ulozi mlade? Ima li šanse da dođe do venčanja tebe i Gastoza?

"Gastozu i meni nije potrebna nikakva svadba , lepo nam je i ovako"

foto: Youtube Screenshot

4. Kakvi su tvoji planovi kada izađeš iz rijalitija?

"Uh toliko toga imam u planu. Mnoge stvari sam već dogovorila. Po samom izlasku snimam pesmu i spot, imam još par posovnih ponuda od kojih je najprimamljivije jedno mesto u inostranstvu a planiram da se vratim u modelig ali ne kod nas već u inostranstvu. Sve mi je na stendbaju i odlučiću tek kada izađem šta i kako"

5. Koji je tvoj glavni cilj u ovoj šestoj sezoni, i koga vidiš kao pobednika?

"Cilj mi je da pokažem ljudima da deca ulice mogu da uspeju i da moj primer bude ohrabrenje u životu. Gastoz naravno"

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track