Najnovije vesti

Luka je pre braka isplanirao da Nati otme sve! To je ispod svakog nivoa jednog čoveka!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

ADVOKAT STEVAN JAKOVLJEVIĆ TVRDI

Luka je pre braka isplanirao da Nati otme sve! To je ispod svakog nivoa jednog čoveka!

Stars

Stevan Jakovljević tvrdi da je bivši košarkaš čuvao račune iz restorana i svega onoga što je plaćao dok je bio s Bekvalčevom jer je imao za cilj da se razvede i uzme joj deo imovine.

Luka Lazukić smišljeno je ušao u brak s Natašom Bekvalac kako bi joj oteo deo imovine, kaže za Kurir advokat Stevan Jakovljević.

Nakon što je Kurir objavio račune iz restorana, od avio-karata i uređaja za kuću i kola koje je bivši košarkaš priložio sudu i tražio da mu pevačica za sve to vrati novac, poznati advokat došao je do zaključka da se radi o unapred isplaniranoj prevari.

- Definitivno je čovek u brak ušao sa zadatkom da supruzi otme imovinu. To su oni muškarci što se udaju i hoće da otmu sve. Nije to bila iskrena veza, niti bilo šta što ima veze s brakom. Čovek se već pripremao na sve to, ali loše se pripremao - kaže Jakovljević i nastavlja:

- To je ispod svakog nivoa jednog čoveka. Više liči da mu je žena davala novac jer neko ko toliko voli da skuplja te račune, ne skuplja to zbog svojih para nego kako bi kasnije dokazao da je novac njegov. Ne znam ko ga uči da na takav način nešto može da uradi. Zamislite koja je to hrpa dokumenata, imajući u vidu da imate ceđene sokove od po 200 dinara, a da pritom tražite 20 miliona dinara. Kolika je to dokumentacija koja mora sudu da se dostavi? Nema šanse da može da dobije bilo šta što je tražio - kaže Jakovljević.

foto: Printscreen

Stevan se tokom svog tridesetogodišnjeg rada u advokaturi nikada nije susreo sa ovakvim slučajem.

- Ovo prvi put vidim, ma nisam ni čuo da neko može da pokrene ovakav slučaj. Radio sam na raznim slučajevima kada su teški odnosi u pitanju, ali ovako nešto prvi put vidim. Sramota me je što sam muško s takvim što se kaže momcima - završava advokat.

Podsetimo, Luka Lazukić je u tužbi za razvod braka podneo odštetni zahtev na 20 miliona dinara.

On je kao dokaz da je trošio pare na svoju ženu priložio račune iz restorana, i to da je platio dve pice, dve rakije, caciki salatu, grčku pitu, dva jogurta. Dostavio je i fakturu za avio-karte do Atine, kupovinu uređaja za električnu naplatu putarine, ali i za štekere i pet sijalica od po 40 dinara za Natašin stan na Dedinju. Tvrdi i da je ulagao u njen salaš u Čeneju.

Imovina

Prijavio stan od 30 kvadrata, kola i motor

Luka Lazukić je na svoje ime od imovine prijavio stan od 30 kvadratnih metara u Zemunu, zatim automobil „mini-moris“ koji je uzeo, a za njega založio Natašin BMW, kao i motor „harli“ na lizing. Nakon što je napustio pevačicin stan na Dedinju, on je kratko živeo kod svojih roditelja na Novom Beogradu. Međutim, kada je otišao od njih, uselio se u stan na Dorćolu, koji se ne vodi na njegovo ime.

Marija Dejanović / Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LUKA I NATAŠA PRED TUŽIOCEM: Lazukić neprepoznatljiv stigao sa advokatom, BEZ REČI ušao u sud

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...