OPERISANA GOCA BOŽINOVSKA: Pevačica mogla da ostane bez glasa
Foto: Dragana Udovičić

Hitno

OPERISANA GOCA BOŽINOVSKA: Pevačica mogla da ostane bez glasa

Stars -

Goca Božinovska operisala je glasne žice na jednoj beogradskoj klinici jer je imala problem s disanjem, otežanim govorom i promuklošću.

Pevačici su pre nekoliko meseci otkriveni polipi na glasnicama, zbog čega je morala da se podvrgne hirurškom zahvatu, inače bi rizikovala da totalno ostane bez glasa. S obzirom na to da Goca hrani porodicu zahvaljujući svom glasu, odmah je reagovala posle lekarske kontrole. - Operacija je uspešno prošla i Božinovska je tog istog dana puštena na kućno lečenje. Sada je kao nova. Da nije poslušala svog doktora, postavljalo bi se pitanje dokle bi izdržala s polipima. Da bar vodi zdraviji život, možda bi i izbegla intervenciju, ali ona je totalna suprotnost. Cigaretu pali jednu za drugom, a voli i da popije - kaže naš izvor.

Goca je potvrdila naša saznanja. - Imala sam lasersku operaciju, ništa strašno. Bilo bi zeznuto da sam čekala još koji mesec. Sve se završilo kako treba, počela sam da radim. Pa čujete i kako mi je glas neprepoznatljiv, kao da nisam ja - rekla je folkerka.

M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PONOVO SEKIRA MAMA GOCU: Mirko Šijan skočio u Savu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja