ĐUS SE POTRESAO: Sinan mu je bio kao drugi otac! Kad sam ga upoznao zagrlio me je i plakao! On je bio čovek prepun emocija!
Foto: Dragana Udovičić

neutešan

ĐUS SE POTRESAO: Sinan mu je bio kao drugi otac! Kad sam ga upoznao zagrlio me je i plakao! On je bio čovek prepun emocija!

Stars -

Legendarni folk pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u porodičnom stanu na Dorćolu, a tužna vest pogodila je njegove kolege i prijatelje.

Ivanu Ivanoviću Đusu je Sinan bio kao drugi otac i potresao se mnogo.

foto: Printscreen

"Iskreno saučeće porodici Sinana Sakića, Velika mi je čast što sam bio gost na njegovom koncertu na "Tašmajdanu". Žao mi je što nismo snimili pesmu, ali kao da jesmo. Malo je pevača na estradi koji su se iz srca bavili muzikom, a ne zbog para. On je čovek kojeg pare apsolutno nisu interesovale. On je čovek koji, kada sam ga upoznao, me je zagrlio i plakao. On je čovek prepun emocija... Ne znam šta još da vam kažem, njegove pesme govore sve", govorio je Đus kroz suze i dodao:

foto: Dragana Udovičić

"Ja njega obožavam i on mene. Imam više očeva, a on je bio jedan od njih. Znaju svi da njegovu sliku držim pored kreveta, i molio sam se svake noći da mu bude bolje... Za mene je on još uvek živ", rekao je poznati reper.

foto: printscreen

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić,Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track