LUNA SE RASPLAKALA DOK JE PRIČALA O RAŽNATOVIĆIMA: Prisetila se mature! Evo kako je  izgledala u haljini koju joj je poklonila Ceca! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

plakala

LUNA SE RASPLAKALA DOK JE PRIČALA O RAŽNATOVIĆIMA: Prisetila se mature! Evo kako je izgledala u haljini koju joj je poklonila Ceca! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani jedna je od najpopularnijih učesnica "Zadruge". O njoj se piše gotovo svakodnevno u poslednih devet meseci, a sada se ponovo našla u centru pažnje.

Blogerka se sinoć rasplakala kada je sa cimerima pričala o svojoj bivšoj drugarici Anastasiji Ražnatović i njenoj mami Ceci Ražnatović.

Lunu je jedan gledalac pitao da li je tačno da je na maturi nosila haljinu koju joj je poklonila Ceca. Blogerka je priznala da joj je pevačica poklonina belu haljinu koju je nosila na maturskoj večeri.

"Tačno je da mi je Ceca poklonila haljinu za maturu koju više nije htela da nosi. Ja sam praktično bila deo te porodice. Anastasija je dobar čovek i ponosna sam što sam se družila sa njom. O njoj i njenoj porodici mislim sve najbolje", rekla je Đoganijeva kroz suze.

? #matura ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Luna je pre tri godine proslavila maturu, a slikom se pohvalila na svom profilu na Instagramu. Belu haljinu sa otvorenim leđima dobila je na poklon od Cece, a celu kombinaciju upotpunila je plavim sandalama.

foto: Printscreen Dailymotion

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track