ŽIVELA JE U STRAHU: Marijana detaljno objasnila kakva joj je bila veza sa problematičnim muškarcem!
Foto: Printscreen/TV Happy

DETALJI IZ PROŠLOSTI

ŽIVELA JE U STRAHU: Marijana detaljno objasnila kakva joj je bila veza sa problematičnim muškarcem!

Stars -

Marijana Marković je otvorila dušu za "Happy" portal, pa je otkrila detalje o svom privatnom životu.

Mnogi smatraju da gajiš emocije prema cimeru Milutinu Radosavljeviću Miliju, ali da i on nije imun.

- Prema Miliju gajim prijateljske emocije, možda i malo više od prijateljskih. Iskreno ni sama ne znam, pomešala su mi se osećanja. On mi je priznao da me voli i da bi voleo da budemo zajedno. Za sada je prijateljski odnos.

Nedavno si pričala o traumatičnoj vezi iz prošlosti u kojoj si bila psihički maltretirana. Međutim, dok si govorila o tome kroz suze, mnogi su stekli utisak da bi rado obnovila bivšu vezu.

- Kao što sam rekla to mi je bila prva ljubav, dečko sa kojim sam izgubila nevinost. Kada sam odlučila da stavim tačku na našu vezu bilo mi je jako teško, jer sam osećala veliku bol u srcu. Međutim posle godinu dana sam uspela da ga prebolim i nikada nisam poželela da obnovim tu vezu. Razlog zbog kojeg su mi krenule suze je taj što sam se setila nekih loših dešavanja iz te veze.

foto: Damir Dervišagić

Mnoge detalje veze sa mafijašem nisi želela da otkrivaš. Šta te je najviše povredilo, pa i dalje ne uspevaš da prevaziđeš dešavanja iz prošlosti?

- Nisam želela da otkrivam, jer mi je bilo teško da pričam na tu temu. Kada smo počeli da se zabavljamo bila sam upućena čime se bavi, međutim nisam tome pridavala značaj, jer nisam ni slutila koliko lošeg može da mi donese upravo to čime se bavio. Bila sam jako mlada i u početku ništa nisam shvatala. Prvih četiri meseca veze je sve bilo normalno. U tom periodu je moj brat bio u zatvoru tri meseca i taj momak je zajedno sa mnom prolazio kroz težak period mog života, jer sam tada završavala treći razred srednje škole. Plašila sam se da mog brata neće osloboditi i da ću morati da počnem da radim, da bih bratu mogla da pomognem, i bila sam u strahu da neću završiti četvrti razred. Srećom sve je ispalo kako treba, brat je oslobođen i školu sam završila.

Za četiri meseca veze, čovek koji nam se mnogo mešao nije se pojavljivao, tako sam mislila da je sve okej, a moj brat nije bio zadovoljan izborom mog partnera, ali nije želeo da staje na put mojoj sreći. Kada smo počeli da živimo zajedno, on je sve više počeo da pokazuje svoju ljubomoru. U tom periodu sve češće je počeo da se pojavljuje čovek, koji je bio njegov poslovni prijaltelj i sve se više mešao u našu vezu i punio mom dečku glavu da me ostavi. Koristio je svaki slobodan trenutak kada moj dečko nije u stanu da dođe i stalno se trudio da mi prilazi, jer sam primetila da je zaljubljen u mene, a ja bih se u tom trenutku zaključavala u toaletu ili non-stop radila nešto po kući kako bi ga izbegla. Plašila sam se dečku da kažem, jer nisam znala kako će reagovati. Pošto je shvatio da ne može da okrene mog dečka protiv mene, počeo je o njihovom poslu da priča u mom prisustvu. Sve je to uticalo na mene bila sam tužna i depresivna. Nisam mogla da verujem u šta sam se uplela. Mnoge stvari sam krla od brata i od prijatelja.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track