KAKO JE BILO NEKAD, A KAKO JE SAD! GAGI ĐOGANI PRED KIJINOM MAJKOM O LJUBAVNOM ŽIVOTU ĆERKE LUNE: Ona je naivna... ALI JE IŠLA SRCEM, A SLOBU NIKO NIJE TERAO! (FOTO)
Foto: Printscreen

IZNENADIO

KAKO JE BILO NEKAD, A KAKO JE SAD! GAGI ĐOGANI PRED KIJINOM MAJKOM O LJUBAVNOM ŽIVOTU ĆERKE LUNE: Ona je naivna... ALI JE IŠLA SRCEM, A SLOBU NIKO NIJE TERAO! (FOTO)

Stars -

Gagi Đogani tvrdi da je "Zadruga" za njegovu ćerku velika škola, te da će joj ovo iskustvo zasigurno napraviti preko potrebne mišiće za dalje životne avanture.

"Luna je generalno naivna devojka. Naivna, otvorena i mora da se nauči. Mora da posle ovih devet, deset meseci koliko je već tamo... da malo ojača", pričao je poznati denser u gostima kod Sanje Marinković, rame uz rame sa Kijinom majkom Nadom i Andrijaninim ocem Duškom.

foto: Printscreen

Na pitanje da li je ikada imao konflikt sa ćerkom pre rijalitija kada je izbor partnera u pitanju, Gagi je otkrio koliko veruje svojoj ćerki i ispričao da po tom pitanju nikada nisu imali problema.

"Ne. Samo me je obaveštavala, tipa... "Imam dečka", upoznavanje... Uvek je bila iskrena priča. Poverenje je između mene i nje".

Međutim, na pitanje da li mu je bilo žao što je njegova ćerka od svih slobodnih muškaraca izabrala oženjenog i njemu poklonila srce, Gagi je javno otvorio dušu:

"Da, bilo mi je krivo, ali s druge strane - šta da radim. Rekao sam hiljadu puta, ona je mlada. Bilo mi je krivo. Da sam znao da će kasnije biti problema... ali, s druge strane, ne osuđujem je uopšte. Išla je srcem, bila je iskrena, Slobu niko nije terao! On je rekao 'da' i eto... to se desilo".

Na isto pitanje odgovorila je i Kijina majka.

"Meni žao? Ja sam dva meseca raskidala sa zetom! Žao mi je što se tako završilo. Ja kao tašta ne mogu da imam neki bes prema njemu, on je mlado dete... Ja sad imam bes! Sad sam besna zato što je dvoličan! Sad je pravi jedan muškarac koji vara ženu", rekla je Nada.

Kako bi razvedrio situaciju, Gagi je kroz osmeh prokomentarisao:

"Gledanost je dobra i to je bitno".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GAGI NAGOVARA ANABELU DA OPET RADE ZAJEDNO: Svetu treba jedan ĐOGANI RIJALITI (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track