Najnovije vesti

MEDO SAKIĆ NIJE DOŠAO NA OČEVU SAHRANU: Sinana sin izdao i posle smrti!
Foto: Privatna Arhiva/Dragana Udovičić

BRUKA

MEDO SAKIĆ NIJE DOŠAO NA OČEVU SAHRANU: Sinana sin izdao i posle smrti!

Stars

Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz prvog braka, navodno nije došao na sahranu svog oca, sa kojim nije u dobrim odnosima poslednjih godina, saznaje Kurir.

foto: Privatna arhiva

Na dan kada je legendarni pevač ispraćen na večni počinak, sve oči javnosti, ali i brojnih novinara, bile su uprte u njegovog naslednika Rašida Sakića, koji je 12 godina bio na robiji zbog ubistva čoveka, zbog čega nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Sinan je više put govorio kako ga ne posećuje u zatvoru i da mu sve to teško pada, ali po svoj prilici njih dvojica su izgladili odnose poslednjih mesec dana Sakićevog života, pa je Rašid prisustvovao očevom poslednjem ispraćaju.

foto: Zorana Jevtić

Jedini od Sinanove dece koji nije došao na sahranu jeste Medo, njegov najstariji sin, niti se njegovo ime nalazi na umrlici među ostalim ožalošćenim članovima porodice. U želji da saznamo zbog čega nije došao na sahranu svog oca, kao i da li je u sukobu sa najbližim rođacima, pozvali smo Meda Sakića, koji nam je samouvereno tvrdio kako je sve vreme stajao pored sanduka i da su tu fotografiju objavile čak i novine.  

foto: Privatna arhiva

- Nisu vam dobre informacije, ja sam bio na sahrani. U novinama je izašla moja slika, stojim pored sanduka na groblju. Evo, sad se spremam da idem na groblje, znate, danas je drugi dan od sahrane i porodica ide na grob pokojnika - rekao nam je Sakić.

foto: Kurir

Ekipa Kurira, koja je u ponedeljak prisustvovala Sinanovoj sahrani, čula je komentare prisutnih koji su govorili o tome kako ne mogu da veruju da se njegov najstariji sin nije udostojio da dođe ocu na sahranu, bez obzira na to što nisu govorili. Čuli smo i kada je jedan porodični prijatelj rekao: - Medo je izdao Sinana i posle njegove smrti.

Na fotografijama koje smo zabeležili vide se Sinanovi sinovi Rašid, Alen, Ernest, Elvis, ćerka Đulikica, supruga Sabina, mnogobrojna rodbina, prijatelji, kolege... Svi osim Meda.

Svađa zbog pesama

U intervjuu koji je Sakićeva ćerka dala jesenas detaljno je objasnila zbog čega je njen otac u zavadi sa sinom iz prvog braka. Đulkica je ispričala da Medo nije došao u posetu Sinanu dok je bio u bolnici u Tuzli krajem prošle godine, iako živi u tom gradu sa porodicom. Inače, kako Kurir saznaje, pevač je sinu kupio stan u tom gradu pre dosta godina, ali Medo se nije udostojio da ga poseti u bolnici koja je udaljena samo trista metara!

foto: Privatna arhiva

- Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici. Dakle, došao je zbog tamo neke suprugine tetke, a ne zbog oca. Bila sam mnogo ljuta jer Sinan nije to zaslužio. Sve mu je bio dao, a posebno mama, koja je više vukla na Medinu stranu - rekla je Sinanova ćerka, napominjući da se porodica Sakić poslednji put posvađala sa Medom kada je on ukrao pesme od svog oca.

foto: Printscreen/Facebook, Dragana Udovičić

Pravio probleme

- Medo nam je nekako svima pravio probleme u životu, ali sam prva bila koja je uvek pokušavala da sve to izgladi. Poslednji put kada su se pomirili, ja sam ih pomirila jer sam želela da svi opet budemo zajedno. Da bi nakon toga Medo jednostavno uzeo kompletno pripremljen Sinanov album i snimio ga i u javnosti prezentirao da je njegov. Sinan mu to nije dozvolio. On je s tim nekim tekstopiscem sve radio Sinanu iza leđa. Tata je nakon toga bio jako, jako razočaran. Pa, kada se sluša taj Medin album, u pozadini svake pesme može se čuti i Sinanov glas - rekla je Đulkica.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Privatna Arhiva/Dragana Udovičić

Snimio tri albuma

MEDO PEVA, ALI NE USPEŠNO KAO OTAC

foto: Privatna Arhiva/Dragana Udovičić

Medo do sada objavio tri muzička albuma. Prvi CD izašao je 2001. godine, drugi 2006, a poslednji 2014. Međutim, nije naišao na dobar odziv kod publike i pored toga što se Sinan potrudio da mu pomogne na početku karijere. Jedina pesma koja je kratko bila slušana jeste "Pesma ocu" sa prve ploče. Pored Meda, muzikom se bavi i Sinanov sin Alen, koji uglavnom snima rep pesme.

Sabina poručuje

SVE ĆE BITI RAZJAŠNJENO

foto: Dragana Udovičić

Sabina Sakić, supruga Sinana Sakića, juče nije mogla da nam detaljno objasni razlog zbog kojeg je njen pokojni muž bio u svađi sa sinom Medom, ali je obećala da će to učiniti u narednom periodu. - Samo nam treba malo vremena da ispoštujemo Sinana. Sve će, kao i do sada, biti razjašnjeno prema Sinanovim željama i instrukcijama - ljubazno nam je rekla Sabina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

USPEO JE DA SE POMIRI SA OCEM PRE NJEGOVE SMRTI: Sinanov sin Rašid je 12 godina bio na robiji, a posle sahrane je sve vreme tešio Đulkicu (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...