SVEKRVA NAŠLA I ADVOKATA DA SE REŠI SNAJKE: Sad Kija otkrila šta je Slobinoj majci CILJ i zašto je NE VOLI (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVE U DETALJE ISPRIČALA

SVEKRVA NAŠLA I ADVOKATA DA SE REŠI SNAJKE: Sad Kija otkrila šta je Slobinoj majci CILJ i zašto je NE VOLI (VIDEO)

Stars -

Slobodan Radovanović je rgovora sa majkom Draginjom, koja mu je već na samom početku rekla kako treba da zna da ima advokata za razvod, da je "sve spremno" i da se drži Lune Đogani, koju je i pozvala da je čuje.

Draginja i Slobin otac Dušan očigledno su još zagriženiji za stav da se njihov sin ne pomiri sa ženom, iako je on pre samo nekoliko dana njoj rekao kako želi drugu šansu i da je voli.

Kiji je Lepi Mića preneo pojedinosti iz razgovora, a Kockarova je u razgovoru sa Drvetom mudrosti podelila kako se oseća nakon toga.

"Pa ja sam okej. Odbrojavam dane do kraja. Razmišljam šta ću i kako ću kad izađem, šta ću prvo da uradim. Malo sam razočarana u neke stvari, ali dobro... Život ide dalje", počela je Kija.

foto: Printscreen

"To je bilo sad u nedelju, ja sam to već rekla. Razočarala sam se u Slobodana po stoti put, ali sam se baš razočarala, s obzirom na to da se kleo u majku za nešto što laže. Gledam ga i ne mogu da verujem kako ga nije sramota da tako nešto radi i da govori rečenice da sam ja spremna na sve, a to može svakako da se protumači i to je meni jako ružno. Kad sam ga pitala on je rekao da nije mislio na to. On uvek dođe i kaže da nije tako mislio, da se pogrešno izrazio... Ja sam njegova žena i takve rečenice ne bi trebao tako da izjavljuje. To nije moj Boba, to nije muškarac za kog sam se ja udala. Malo me je i sramota zbog toga, ne bih da pomisle ljudi. Ne prepoznajem ga, ali sa kim si takav si", rekla je Kija, a potom se dotakla telefonskog razgovora Slobe i Draginje.

"Ima taj jaz između mene i njegove majke, toliki da bi oni pristali da on bude sa bilo kim, samo ne sa mnom", rekla je Kija po prvi put.

foto: Printscreen

"Ja sam uvek bila tu za njega. On je meni ovo učinio, a ja sam opet bila kriva. Krivo mi je. Krivo mi je što njegova majka zove ljubavnicu moga muža da se čuje sa njom. To je toliko jadno. Ne treba mene da zove, ali ne treba onda nijednu da zove, ako ćemo da postupimo korektno, ispravno, etički, moralno i damski. Ne bi trebalo nijednu da zove. Njen sin je meni tražio da pružim drugu šansu, kleo mi se da me voli i uveravao me je da će sve biti okej. Ne bi trebalo niko da se meša u naš odnos. Mi smo odrasli ljudi, u braku, normalno je da treba nas dvoje da odlučujemo o našoj sreći, ma šta ona za nas značila. Bili zajedno, ne bili zajedno, niko ne treba da se meša između nas.

Na pitanje šta misli, zbog čega je Draginja toliko ljuta kada i Sloba kaže da su imali divnih trenutaka, Kija je rekla.

"Ja bih razumela da njegova mama ima nešto protiv mene sad kad sam ja ovde unutra, pa se mi svađamo i kažemo svašta jedno drugom. Šta bi tek moja mama trebalo da kaže o Slobodanu? Ali, ja sam se čula sa njom onda kada sam bila ovde na dva sata, tog 20. septembra, kada je upravo Lunina mama govorila za Slobodana da je pe.er, da je ovakav i onakav, gde sam ja ustala i branila Slobodana, njihovog sina, dok je on mene varao iza leđa. Nakon toga ja sam se čula sa njegovom mamom i ona je rekla kako sam ja ponizila njegovu porodicu. To su bile njene reči. Šta sam ja loše uradila time što sam ustala i branila ga kad je neka druga žena govorila te stvari, a sad ide kod njih kući?! To je totalno jadno i dno. Razumela bih sada, ali tada, kad sam ušla i branila ga dok je on mene varao iza leđa?

foto: Printscreen

"Ja sam se sklonila od Slobodana. Neka se slobodno, eto, porodice posećuju međusobno. Ja mislim da je to divno, samo tako treba da nastave, ali neka mene izuzmu iz svih tih priča. Ja nisam tako vaspitana i ne mislim da je tako nešto normalno, da se veliča ljubav između ljubavnice i muža. Ja to ne mogu da shvatim, tako da se sklanjam od svega toga. Meni ne treba muškarac od skoro 30 godina kojem mama odlučuje šta će da radi. Ne znam kako osetiti strast prema takvom muškarcu? Pitanje je bilo kako smo izgubili strast? Evo, upravo, jedan od velikih razloga",- objasnila je Kija.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE LAKO BITI ZALJUBLJEN: Seo je za klavir i ZAPEVAO samo njoj i onda... APSOLUTNI HIT NA FEJSBUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track