MAJKA KIJE KOCKAR ŽESTOKO UZVRATILA PRIJI: Draginja hoće Lunu za snajku, a evo šta joj je Nadica poručila! SMRZNUĆE SE!
Foto: printscreen Jutjub

RAT SE NASTAVLJA

MAJKA KIJE KOCKAR ŽESTOKO UZVRATILA PRIJI: Draginja hoće Lunu za snajku, a evo šta joj je Nadica poručila! SMRZNUĆE SE!

Stars -

Draginja Radanović, Slobina majka, burno je reagovala nakon što je u "Zadruzi" pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube.

Naime, nakon što je snimak emitovan uživo u programu, Sloba je dobio telefonski poziv od majke, koja mu je poručila da se drži što dalje od Kristine i da je Luna prava devojka za njega.

"Sve je spremno, rekao si da hoćeš razvod, ne treba ti njen advokat, a ni zajednički. Imaš Lunu da bude tu pored tebe, niko drugi ti ne treba, držite se zajedno. Nemoj da ti Kristina prebacuje da nemaš advokata, jer ga imaš. Ne slušaj nikoga, pogotovo ne Kiju, kad izađeš napolje, sve će ti biti jasno", poručila je Draginja Slobi tokom telefonskog razgovora, ali kada smo je pozvali da nam prokomentariše tu situaciju, ona nije želela da priča.

S druge strane, Nadica Zeljković, Kijina mama, ne sumnja da Slobine odluke u velikoj meri zavise od Draginjine podrške, ali veruje da će njena ćerka Kristina doneti pravu odluku kada je reč o njenom braku.

"Neka je Draginja dala podršku Luni i Slobi, pa ona je prva otvorila Pandorinu kutiju. Lepo je to kada hoće da ožene već oženjenog čoveka. On je počeo sve ovo, mama je potvrdila, a mi se sada svi valjamo u blatu. Ne želim da vodim rat sa njegovim roditeljima, a Draginji bih se javila ukoliko bih je srela na ulici. Šta da vam kažem uopšte, mene je blam da odgovaram na ova pitanja", rekla je Kijina mama Nadica i dodaje da joj je u celoj priči jedino jasno da njen zet ne priča istinu.

"Sloba laže i Kristinu i Lunu, to je jasno svima. Mene je zaista blam da odgovaram na ovakva pitanja, pogotovo što su njih dvoje odrasli ljudi. Ali stojim iza toga da je Slobodan dvoličan i lažov. Želim samo da moje dete bude zadovoljno i srećno. Ako njena odluka bude da se pomire i ako Slobodan bude onaj Boba za kog se Kija udala, biće mi drago, ali teško će se to desiti. Ali na to pitanje odgovor treba da vam da Kristina", rekla je Nadica.

Kija šokirana

Slobinim roditeljima je svaka dobra osim mene Kristini Kockar se nije svidelo što njena svekrva više poštuje bivšu ljubavnicu njenog sina nego zakonitu suprugu.

- Postoji taj jaz između nas dve i krivo mi je zbog toga. Njegovi roditelji bi da on bude sa bilo kojom, samo ne sa mnom. Krivo mi je što njegova majka zove ljubavnicu moga muža da se čuje sa njom, to je tako jadno. Ne mora mene, ali ne bi trebalo nijednu da zove. Njen sin je taj koji je tražio da pružimo drugu šansu, kleo se da me voli, ali kune se i kad laže. Uveravao me je da će sve biti OK, ne bi trebalo niko da se meša u naš odnos, jer smo mi odrasli ljudi u braku. Treba nas dvoje da odlučujemo o našoj sreći - rekla je Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVE SE TOPI OD LJUBAVI: Atraktivna voditeljka izazvala oduševljenje novim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track