Najnovije vesti

ĐANI SASVIM OTVORENO:  Dobijao sam NEPRISTOJNE PONUDE, ali mi žena nije dala da ispoštujem koleginice!
Foto: Dragan Kadić

OTKRIO

ĐANI SASVIM OTVORENO: Dobijao sam NEPRISTOJNE PONUDE, ali mi žena nije dala da ispoštujem koleginice!

Stars

Folk pevač Radiša Trajković Đani je na estradnoj sceni duže od dve decenije, a u skladnom je braku 22 godine.

On je otkrio kako mu je pošlo za rukom da sačuva porodicu od svega i da se zbog supruge odrekao poroka.

Da li te supruga i dalje kritikuje kada malo više popiješ ili je digla ruke? "Posle 22 godine braka, nasmejem se kada neko kaže da mi Slađa zabranjuje nešto. Gunđa ona povremeno, nije da nije, ali jasno joj je da sa nekim stvarima neću prestati makar se zgrade oko mene rušile. Mogu da se potrudim da joj bar prividno ne kidam živce, što neretko i radim, ali svesna je ona šta meni čaša predstavlja, kao i da u tome ne postoji ništa toliko loše. Čak mi u neku ruku bude i milo što gunđa i bombarduje me tim svojim stavovima. Zamisli da imam ženu koju boli du.e za moje zdravlje".

foto: Damir Dervišagić

Možeš li da nam opišeš jedno vaše zajedničko jutro?

"Svako jutro ustanem i Slađa nas postroji i svi stojimo kao u vojsci dok ona ne kaže da možemo da idemo. Ako li neko pisne, i deca i ja sami odemo do ćoška i posle nekoliko sati pitamo da li treba još da stojimo. Šalu na stranu, sva moja jutra sa njom najlepša su na svetu. Da nije bilo te žene, ne bi bilo ni mene i ništa od svega što sam postigao ne bi postojalo. Sve u životu mi je dala i ona je najlepši deo mene".

Koliko joj je teško da se nosi sa devojkama koje dolaze na tvoje nastupe i sa pričama da je varaš?

"Slađa Trajković je jedina žena koju sam voleo i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno pomerila".

Kako održavate strast?

"Strast održavamo kao i sav normalan svet - seksom. Dobrim seksom, tačnije odličnim. Mi smo kao tinejdžeri i tako se ponašamo kada su u pitanju naša ljubav i naš intimni život. Brak bez redovnog seksa ne može da opstane i oduvek sam se vodio rečenicom: "Zadovoljena žena oči ne vadi".

Da li ti se ikada dogodilo da od mlađe koleginice dobiješ nepristojnu ponudu u zamenu za to da je poguraš na estradi?

"Kako da ne. To se u ovim krugovima neretko događa. Žene nude sebe kada im nestanu sve druge opcije da uspeju u ovom poslu. Nije mi dala žena da te koleginice ispoštujem, inače bih rado pomogao".

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/VIP.Magazin/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...