Najnovije vesti

GLEDAJ ONU KU.VU SVOJU, PRESTANI DA NASRĆEŠ NA MOJU TRUDNU ĆERKU! Marija Kulić oštro prozvala Slobu Radanovića, NASTAO PAKAO!
Foto: Printscreen

NAKON MILJANINE SVAĐE SA LUNOM

GLEDAJ ONU KU.VU SVOJU, PRESTANI DA NASRĆEŠ NA MOJU TRUDNU ĆERKU! Marija Kulić oštro prozvala Slobu Radanovića, NASTAO PAKAO!

Stars

Iako ne krije da, pre svega, njena ćerka Miljana preteruje kada su svakodnevne svađe u Beloj kući u pitanju, zabrinuta majka Marija Kulić ističe da je Slobodan Radanović potvrdio najskorijim potezom da je muški šovinista, nasrćući na trudnu ženu i vređajući je.

 

"Sloba treba da jede go.na i gleda onu njegovu ku.vu Lunu, a ne da napada moju trudnu ćerku. Kakav je to muškarac kada svoje frustracije leči na trudnici? Neka se odmakne od Miljane, ostalo je jos malo do kraja, može da izdrži valjda, a da je ne proziva", rekla je Marija.

 

Gospođa Kulić, takođe, žali što Miljana nije poslušala njen savet.

 

"Više puta sam joj govorila da povuče ručnu, da ne razmišlja samo o gledanosti rijalitija. Njoj trudnoća treba da bude na prvom mestu, a ne svađa. Znam da joj je u glavi da pravi šou, ali zaista mi je mučno da gledam kada se svađa sa tim polusvetom", izjavila je Marija.

 

foto: Youtube screenshot

Da podsetimo, Miljana Kulić žestoko se sukobila sa bivšim ljubavnicima. Sve je krenulo od trenutka kada su ukućani poželeli da igraju igricu, a nju nisu zvali, te je ona odmah počela da vređa Lunu nazivajući je "ku.vom".

 

foto: Youtube screenshot

"Vama je najveća kazna da ostanete zajedno. Izvini, Slobo što sam ti vređala majku, a sada pozdravljam Draginju. Lunu niko nije zvao da se meša u ovo", rekla je Miljana Slobi.

 

"Hvala ti što si me stoti put nazvala ku.vom", dobacila joj je Luna.

"Tako je, ku.vo, ćao", rekla je Miljana i dodala: "Koga ovi ljudi lažu? Jedan dan ga mrzi, jedan voli. Luna skače za Draginju kao za Anabelu, a nikada je nije videla u životu".

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...