GLEDAJ ONU KU.VU SVOJU, PRESTANI DA NASRĆEŠ NA MOJU TRUDNU ĆERKU! Marija Kulić oštro prozvala Slobu Radanovića, NASTAO PAKAO!
Foto: Printscreen

NAKON MILJANINE SVAĐE SA LUNOM

GLEDAJ ONU KU.VU SVOJU, PRESTANI DA NASRĆEŠ NA MOJU TRUDNU ĆERKU! Marija Kulić oštro prozvala Slobu Radanovića, NASTAO PAKAO!

Stars -

Iako ne krije da, pre svega, njena ćerka Miljana preteruje kada su svakodnevne svađe u Beloj kući u pitanju, zabrinuta majka Marija Kulić ističe da je Slobodan Radanović potvrdio najskorijim potezom da je muški šovinista, nasrćući na trudnu ženu i vređajući je.

"Sloba treba da jede go.na i gleda onu njegovu ku.vu Lunu, a ne da napada moju trudnu ćerku. Kakav je to muškarac kada svoje frustracije leči na trudnici? Neka se odmakne od Miljane, ostalo je jos malo do kraja, može da izdrži valjda, a da je ne proziva", rekla je Marija.

Gospođa Kulić, takođe, žali što Miljana nije poslušala njen savet.

"Više puta sam joj govorila da povuče ručnu, da ne razmišlja samo o gledanosti rijalitija. Njoj trudnoća treba da bude na prvom mestu, a ne svađa. Znam da joj je u glavi da pravi šou, ali zaista mi je mučno da gledam kada se svađa sa tim polusvetom", izjavila je Marija.

foto: Youtube screenshot

Da podsetimo, Miljana Kulić žestoko se sukobila sa bivšim ljubavnicima. Sve je krenulo od trenutka kada su ukućani poželeli da igraju igricu, a nju nisu zvali, te je ona odmah počela da vređa Lunu nazivajući je "ku.vom".

foto: Youtube screenshot

"Vama je najveća kazna da ostanete zajedno. Izvini, Slobo što sam ti vređala majku, a sada pozdravljam Draginju. Lunu niko nije zvao da se meša u ovo", rekla je Miljana Slobi.

"Hvala ti što si me stoti put nazvala ku.vom", dobacila joj je Luna.

"Tako je, ku.vo, ćao", rekla je Miljana i dodala: "Koga ovi ljudi lažu? Jedan dan ga mrzi, jedan voli. Luna skače za Draginju kao za Anabelu, a nikada je nije videla u životu".

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track