ZBOG LJUBAVI UGASILI PROFILE: Dragana i Miloš pobegli sa Instagrama!
Foto: Profimedia, Kurir

U ILEGALI

ZBOG LJUBAVI UGASILI PROFILE: Dragana i Miloš pobegli sa Instagrama!

Stars -

U želji da sačuvaju svoju privatnost, Dragana Džajić i Miloš Ivanović ugasili su svoje profile na društvenim mrežama, na kojima su do pre samo nekoliko dana bili veoma aktivni.

foto: Marina Lopičić

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića Džaje i brat nekada najbolje teniserke na svetu Ane Ivanović u vezi su već nekoliko meseci, ali su to uspešno krili od očiju javnosti sve do juče, kada je Kurir to ekskluzivno obelodanio. Kako smo saznali iz bliskog okruženja novopečenog para, oni po svaku cenu žele da izbegnu pisanje medija o njihovoj ljubavi jer ni jedno ni drugo nemaju motiva niti vole da se promovišu na taj način, već žele da uživaju u privatnosti, pogotovo što je njihova ljubav tek počela.

foto: Profimedia

- Miloš i Dragana nimalo nisu oduševljeni time što je objavljeno da su u vezi. Odmah su se dogovorili da izbrišu naloge na društvenim mrežama jer su ljudi počeli masovno da im šalju zahteve za praćenja, a njima takav publicitet ne prija - kaže naš sagovornik, koja nam je ispričao i kako su se upoznali Dragana i Miloš.

foto: Profimedia, Kurir

- Bila je to ljubav na prvi pogled! Oboje su već neko vreme bili sami, a on je pre toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali i tako je sve počelo. Njih dvoje su veoma slični i dele mnoga interesovanja. Osim što su istih godina, vole istu muziku, filmove, oboje su dosta proputovali i živeli u različitim delovima sveta, tako da odlično razumeju jedno drugo - otkrio je naš izvor.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević-Jelena Stuparušić/Foto:Profimedia, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

FANOVE OSTAVILA BEZ REČI: Evo šta je uradila Bojana Rajić na plaži

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track